HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio MiniDac D/A converter

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio MiniDac D/A converter

Fotos

{{quantityModel}} stuk(s)

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_712_ARGMINIDACBK

Beschrijving

  • Laatste exemplaren zonder doos. inclusief 5 jaar garantie.
  • Originele verpakking: Nee
  • Compleet met accessoires: Nee
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Amersfoort
  • Normale prijs: € 69,00

De Argon MiniDac is een simpele en elegante manier om het digitale geluidssignaal van je televisie door te geven aan je audioinstallatie. Een bijzonder handig accessoire als de flatscreen TV enkel een optische audio-uitgang heeft.

ARGON MINIDAC - Eenvoudige en voordelige D/A converter voor vele doeleinden

Argon MiniDac - overdracht van digitaal (TV-geluid) naar je stereo-installatie

De Argon MiniDac is een geschenk uit de hemel als je alleen maar een digitale audio-uitgang hebt op je flatscreen-TV. Met dit kleine en betaalbare doosje, kun je het digitale TV-geluid omzetten naar een analoog stereosignaal, dat je vervolgens in briljante kwaliteit via een set standaard RCA-kabels kunt overbrengen naar je stereo-installatie. De Argon MiniDac is uiterst compact en kan gemakkelijk worden verborgen achter de apparatuur. Een optische kabel wordt meegeleverd.

Het komt steeds vaker voor dat flastscreen TV's alleen een optische digitale uitgang hebben voor audio. Dit is geen probleem voor een surround receiver, omdat de nodige ingangen en digitale decoders daar aanwezig zijn. Echter, als je digitale TV-audio wilt afspelen via een standaard stereo-installatie, was dit tot op heden niet mogelijk anders dan door je toevlucht te nemen tot een onevenredig kostbare oplossing.

Eenvoudige en voordelige D/A converter voor vele doeleinden

Hoewel de Argon MiniDac niet helemaal gratis is, is het nog altijd veruit de goedkoopste en makkelijkste oplossing om digitale TV-audio naar je stereo-installatie te krijgen. Met zowel een optische als coaxiale digitale ingang is het ook bruikbaar als een D/A-converter voor andere doeleinden, bijvoorbeeld als je een beter geluid van je PC wilt op de installatie zonder meer te investeren dan nodig is. Met de ingebouwde switch kun je kiezen naar welke bron je wilt luisteren.

OPMERKING: de Argon MiniDac is geschikt voor alle televisies met een digitale PCM-audio-uitgang (bijv. Samsung, Panasonic, LG, Sharp en anderen). Bij veel TV's kan het digitale PCM-signaal geselecteerd worden in het menu van de geluidsinstellingen.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen