HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio Blue Edition Coaxiale kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Blue Edition Coaxiale kabel

Fotos

{{quantityModel}} stuk(s)

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_712_ARGBLUE1COX1,0

Beschrijving

  • 1 Meter Overvoorraad
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Amersfoort
  • Normale prijs: € 15,00

Blue Edition Coax is een zeer goed geconstrueerde coaxiale digitale kabel, die aan hoge eisen voldoet. Drievoudige afscherming en stevige connectoren van gedraaid aluminium zijn fraaie details, en je krijgt goed geluid voor elke cent.

Argon Blue Edition Coax - goed geconstrueerde en welklinkende coaxiale digitale kabel

Blue Edition Coax is een zeer goed ontworpen digitale kabel, die alle kwaliteiten in een goede installatie naar voren zal halen. Je kunt deze kabel bijvoorbeeld gebruiken om het signaal van een CD/DVD-speler of een draadloze muziekspeler naar je surround versterker of een digitale versterker over te brengen.

Net als bij de goedkopere Argon kabels krijg je geleiders van 99,99% zuiver zuurstof-vrij koper, maar deze kabel heeft een drievoudige afscherming, eveneens van OFC koper, en de degelijke connector is van hoogwaardig gedraaid geanodiseerd aluminium. Deze aandacht voor details resulteert in een hoge mate van detail en dynamiek in de weergave.
Dit vertaalt zich in het vermogen van de installatie om onderscheid te maken en de verschillen tussen zachte en luide geluidsniveaus te kunnen reproduceren. Dit geldt met name voor de zogenaamde "geluidsexplosies", wat essentieel is voor de ultieme hi-fi beleving. Een echte topkabel in deze prijsklasse.

Blue Edition Coax is verkrijgbaar in lengtes van 1 en 3 meter.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen