HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Argon Audio PM1 Plafondbeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio PM1 Plafondbeugel

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_710_ARGPM1WH

Beschrijving

  • Nieuw in doos. Met vijf jaar garantie.
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Nijmegen
  • Normale prijs: € 39,00

De Argon PM1 is een korte, universele plafondbeugel die geschikt is voor LCD- en DLP-projectoren tot 15 kilo. Een solide en flexibele oplossing voor de meeste situaties. Afstand tot plafond: 15 cm.

Argon PM1 – een korte plafondbeugel voor projectoren tot 15 kilo.

De Argon PM1 is een korte, universele plafondbeugel die geschikt is voor LCD- en DLP-projectoren tot 15 kilo. De verstelbare draagarm van metaal kan worden aangepast aan bijna alle projectoren die geschikt zijn voor schroefmontage. De solide constructie houdt de projector in de juiste positie.

De projector moet op de juiste hoogte hangen

Om het maximale uit een projector te halen, moet hij 100% horizontaal hangen. Zo voorkom je dat je digitale Keystone-correctie moet gebruiken om het beeld recht te krijgen, waardoor de kwaliteit verslechtert. Als je zoveel mogelijk keuze wilt hebben, is het verstandig om al bij de aanschaf rekening te houden met de kamer waarin je de projector wilt gebruiken.
Een korte standaardbeugel is vaak voldoende, maar in grotere kamers of 'moeilijke' ruimtes – bijvoorbeeld met verlaagd plafond – heb je vaak een langere draagarm nodig. Kom maar eens langs bij Hi-Fi Klubben. Wij helpen je om de juiste projector te vinden.

Let op het gewicht als je een projector monteert

Als je een projector aan het plafond bevestigt, moet het volledige gewicht gedragen worden door de projectorbeugel en bijbehorende schroeven. En dus moet je ervoor zorgen dat de beugel je projector kan dragen – liever te sterk dan te zwak. Tegelijkertijd moet je er natuurlijk ook op letten dat je plafond stevig genoeg is. Dat kan soms best lastig zijn, bijvoorbeeld als je een verlaagd plafond van dunne planken of gipsplaten hebt.

Als je twijfelt, vraag ernaar in een van onze winkels – het zou vervelend zijn als je nieuwe projector in stukken op de vloer eindigt. En als je weet wat je doet, kan bijna alles.

De Argon PM1 is verkrijgbaar met een witte finish.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen