HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

unnu Drawer Lade

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)

KOOPJESMARKT PRODUCT

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu Drawer Lade

Fotos

{{sellableOnWebText}}

Artikelnummer: StockItem_702_UNNUDRAWERWH

Beschrijving

  • wegens verbouwing nieuw in doos
  • Originele verpakking: Ja
  • Compleet met accessoires: Ja
  • Het artikel is verkrijgbaar bij HiFi Klubben Hilversum
  • Normale prijs: € 139,00

Lade voor unnu-hifi-meubels, waarin twee rijen DVD/Blu-ray-films of drie rijen CD\s perfect passen. De laden zijn voorzien van massief stalen rails, zodat ze zwaar gebruik aankunnen en makkelijk in gebruik zijn. Verkrijgbaar in zwart of wit.'

Unnu lade - de ideaal opslag voor films, muziek en andere zaken
De laden van het elegante Unnu HiFi-meubel is ontqworpen voor respectievelijk twee rijen Blu-ray/DVD-films of drie rijen CD\s, en ze rusten op solide stalen strips die je kent van goede keukens. Natuurlijk kun je de lade goed uittrekken, zodat je zonder moeite ook de achterste discs van je collectie kunt bereiken. Als je de lades niet voor je film- of muziekcollectie wilt gebruiken ben je uiteraard vrij om ze te vullen met alles wat je maar wilt.

De Unnu lade is verkrijgbaar in zwarte of witte kleur.

Met Unnu heb je bijna onbeperkte mogelijkheden om een oplossing te creëren die perfect werkt in zowel visueel als praktisch opzicht!

De foto toont een Unnu meubel met twee laden. Klik op "Meer afbeeldingen" als je één lade wilt zien. De prijs is voor één lade.

Bekijk hier de catalogus

'

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen