Skip to content

Bluesound
heel eenvoudig aan de slag

Bluesound is het beste multiroomsysteem dat er bestaat. Het klinkt geweldig, of je nu een compacte draadloze luidspreker zoekt, beter geluid uit de TV of een compromisloze hifi-oplossing.

Om aan de slag te gaan met Bluesound heb je een smartphone, een bekabeld of draadloos netwerk (Wi-Fi) en een streamingservice nodig (bijvoorbeeld Spotify, TIDAL, Napster, Deezer). Je kiest de muziek direct met de Bluesound-app, of je nu naar internetradio of naar een streamingservice wilt luisteren. En als je dat allemaal hebt, kies je gewoon een Bluesound-oplossing die bij je past – je kunt alles namelijk combineren zoals jij dat wilt.

Draadloze luidspreker – simpel en flexibel

Bluesound heeft draadloze luidsprekers voor grote en kleinere kamers. De compacte PULSE FLEX 2i heeft zelfs een slimme accumodule, zodat je ook naar draadloze muziek kunt luisteren in de tuin of op andere plekken waar je niet direct een stopcontact bij de hand hebt. De grotere modellen – de PULSE MINI 2i en PULSE 2i – gaan harder en hebben een verrassend vol geluid, bijvoorbeeld voor in de keuken, werkkamer, kinderkamer of slaapkamer.

Als je echt goed en draadloos geluid in stereo wilt hebben, kun je twee Bluesound-luidsprekers installeren: één voor het linker- en één voor het rechterkanaal. Zo krijg je een veel realistischer geluid dan met één luidspreker en het klinkt echt heel goed; zeker als je geen aparte installatie neer wilt zetten.

Bluesound op je installatie – de perfecte oplossing

Er gaat eigenlijk niets boven een echte installatie met echte hifi-luidsprekers – zeker niet als je voor het allerbeste geluid gaat. Hier kun je kiezen uit een aantal stereoversterkers en surroundreceivers van NAD, met geïntegreerde Bluesound. Dit betekent dat je bijvoorbeeld kunt kiezen voor een compromisloos NAD-systeem in de woonkamer en tegelijkertijd overal in huis kunt genieten van de flexibiliteit van Bluesound. Je kunt Bluesound zelfs integreren in de compromisloze high-end installaties van NAD’s exclusieve Masters-serie.

En als je al een installatie hebt, dan sluit je er gewoon een NODE (N130) of VAULT 2i-muziekstreamer op aan en je kunt genieten van draadloze muziek met echte hifi-kwaliteit. Als je zo weinig mogelijk kabels wilt, stuurt de slimme en compacte POWERNODE (N330) moeiteloos een paar echt goede hifi-luidsprekers aan. Dan krijg je niet alleen een schitterend geluid, maar ook de eindeloze mogelijkheden van Bluesound. Zo heb je het beste van twee werelden. En iedereen in het hele gezin kan alles aansturen en regelen met zijn of haar eigen Bluesound-app.

Bluesound voor de TV – een exclusieve ervaring

Bluesound heeft natuurlijk ook een paar schitterende oplossingen voor je TV. De PULSE SOUNDBAR+ is misschien wel de beste soundbar ter wereld en zit boordevol exclusieve hifi-oplossingen. Met één enkele HDMI-kabel krijg je automatisch het allerbeste digitale geluid direct uit de TV, en je kunt het systeem natuurlijk ook uitbreiden met draadloze achterluidsprekers en een subwoofer voor een echt indrukwekkend geluid.

Maar het kan nog beter! Je kunt de TV ook aansluiten op een POWERNODE (N330) met een paar echte hifi-luidsprekers. Met zo’n systeem blaas je de goedkope surroundsystemen van gooi-en-smijtzaken helemaal omver, en net als met de soundbar kun je het volume regelen met je bestaande TV-afstandsbediening. Je hoeft alles maar één keer te installeren en hebt er daarna geen omkijken meer naar!

Bluesound voor de TV

Bluesound RC1 Afstandsbediening
Afstandsbediening
€ 69,00 / stuk
29
Bluesound PULSE 2i Draadloze luidspreker
Draadloze luidspreker
€ 899,00 / stuk
7
Bluesound WM100 Muurbeugel
Muurbeugel
€ 79,00 / stuk
14
Bluesound WM200 Muurbeugel
Muurbeugel
€ 129,00 / stuk
4

Bluesound voor kleinere ruimtes

Met een draadloze luidspreker kun je naar muziek luisteren zonder installatie. Kleine luidsprekers (eventueel met accu) voor kleine kamers, grote luidsprekers voor grote kamers.

Bluesound voor hifi-installaties

Bluesound kan geïntegreerd worden in een aantal versterkers en receivers van onder meer NAD, inclusief de high-end Masters-serie. Muziekstreaming van wereldklasse

NAD C368 Geïntegreerde versterker
Geïntegreerde versterker
€ 1.349,00 / stuk
36
NAD M10 V2 Muzieksysteem
Muzieksysteem
€ 3.299,00 / stuk
27
NAD C700 Muzieksysteem
Muzieksysteem
€ 1.749,00 / stuk
38
NAD M33 Geïntegreerde versterker
Geïntegreerde versterker
€ 6.799,00 / stuk
9
NAD C 389 Geïntegreerde versterker
Geïntegreerde versterker
€ 1.799,00 / stuk