Skip to content

Film kijken wordt nog intenser met goed geluid

HEOS
voor je TV en home-cinema

Met HEOS by Denon klinkt je TV veel beter. Je kunt zelf kiezen of je een krachtige soundbar neemt, of een slim en gebruiksvriendelijk home-cinemasysteem met veel draadloze mogelijkheden.

De superplatte TV’s van dit moment hebben een fantastische beeldkwaliteit. Maar helaas is het geluid uit de piepkleine luidsprekers al even plat, en het past gewoon niet bij het mooie beeld. Daar moet je iets aan doen – en HEOS helpt je daarbij!

HEOS by Denon heeft een aantal krachtige soundbars voor onder de TV. De HomeCinema HS2 wordt geleverd met een draadloze subwoofer, voor een extra massief basgeluid. De HEOS Bar is wat geavanceerder, met flexibele aansluitingen voor bijvoorbeeld een draadloze subwoofer of rear-channel luidsprekers. Zo kom je heel dicht in de buurt van een echte bioscoopervaring, maar dan zonder aparte installatie en vervelende kabels.

Deze twee soundbars zijn heel eenvoudig aan te sluiten. Het volume regel je met de afstandsbediening van de TV. Wel zo handig, toch? Ga dus lekker op de bank zitten en geniet van het geluid!

HEOS AVR – de slimste home-cinema voor het hele gezin

De HEOS AVR is een geniale oplossing voor mensen die houden van home-cinema en muziek, maar niet van grote apparaten, ingewikkelde knoppen en lange kabels door de woonkamer. Deze compacte en stijlvolle receiver heeft 5-kanaals surroundgeluid, waardoor je – letterlijk – midden in het geluid zit, net als in de bioscoop. En hij is heel eenvoudig te installeren en bedienen.

Met de HEOS AVR kun je zelf kiezen welke luidsprekers je wilt – inclusief serieuze hifi-modellen – en je hoeft niet alles in één keer te kopen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met twee stereoluidsprekers en later een middenluidspreker, achterluidsprekers en een subwoofer toevoegen. HEOS-højtalere heeft zelfs draadloze achterluidsprekers. Je hebt dus geen last meer van vervelende kabels die dwars door de woonkamer lopen. En kies je voor de draadloze HEOS Subwoofer, uit het HEOS-systeem, dan is er nóg een kabel minder nodig.

De HEOS AVR is het middelpunt van het entertainmentsysteem bij jou thuis. Iedereen kan hem gebruiken en of je nu naar films kijkt, muziek luistert of games speelt – hij klinkt geweldig en de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos! Kom hem eens proberen bij HiFi Klubben.

Een home-cinema van HEOS by Denon – de complete oplossing

Veel surroundreceivers van Denon hebben geïntegreerde HEOS, zodat je alle multiroomfunctionaliteit er gratis bij krijgt. Als je gek bent op films én muziek, dan is dit de ideale oplossing. Als je geen film aan het kijken bent, kun je genieten van draadloze muziek met een heel goed geluid. En je stuurt alles gewoon aan met de HEOS-app. Het is zo eenvoudig dat je bijna zou vergeten dat je een compleet home-cinemasysteem aan het bedienen bent. Daar heeft Denon goed over nagedacht!

Let op: alleen de HEOS AVR heeft de mogelijkheid om draadloze achterluidsprekers aan te sluiten.