Skip to content

Hoe groot moet het beeldscherm zijn?

De meeste TV’s worden geleverd met een standaard, maar je kunt ze ook aan de muur hangen of midden in de kamer zetten. Jij bent en blijft de baas over je interieur – en niet je TV.

Maar denk eraan dat niet alle ophangsystemen hetzelfde zijn en let goed op voordat je de goedkoopste oplossing kiest. Wij hebben goede ophangsystemen voor elke TV en situatie – kijk zelf maar eens!

Aan de muur

Veel mensen kiezen ervoor om hun TV aan de muur te hangen. Zo bespaar je ruimte en lijkt de TV wel een soort bewegend schilderij. Er zijn ophangsystemen in alle vormen en maten. Sommige hebben zelfs heel handige oplossingen, zoals een geïntegreerde waterpas of eenvoudige toegang tot de aansluitingen aan de achterkant.

 

 

 


Op de vloer

Als je bijvoorbeeld grote ramen hebt of een vrijstaande zitgroep in de woonkamer, is een vloerstandaard waarschijnlijk de beste oplossing. Dan hoef je geen gaten in de muur te boren en kun je de TV precies neerzetten waar je wilt.

 

 

 


Direct onder het plafond

Soms is het slimmer om de TV direct onder het plafond te hangen, bijvoorbeeld in de keuken of slaapkamer. In zo’n geval kun je het best een ophangsysteem kiezen dat gekanteld kan worden, zodat je altijd de perfecte kijkhoek hebt.

 

 

 


Flexibel in alle richtingen

Als de TV niet echt past in je interieur, kun je een draaibaar ophangsysteem gebruiken. Dan hangt de TV plat tegen de muur als je hem niet gebruikt. En als je zin hebt om een film te kijken, trek je hem naar voren en draai je hem in de richting van de bank. Elegant en flexibel! 

 

 

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier