Skip to content
DALI SUB E-9 F Subwoofer

DALISUB E-9 FSubwoofer

Hebben je luidsprekers wat extra bas nodig? Vul je kamer met een loodzware bas, zonder hem te vullen met grote luidsprekers. In verschillende kleuren.
Wit
stuk€ 649,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI SUB E-9F – compacte subwoofer met een mooi ontwerp

De SUB E-9F is een elegante 9” subwoofer die perfect aansluit bij bijv. DALI’s eigen KUBIK FREE, de compacte luidsprekers uit de ZENSOR- en FAZON-serie en andere, goede compacte luidsprekersystemen. Vul je kamer met een diepe en dynamische bas, zonder hem te vullen met grote luidsprekers.

Hij heeft een geïntegreerde klasse D-versterker van 220 watt, een supersolide long-stroke-unit met een membraan van 100% aluminium en meer dan genoeg vermogen, of je nu naar muziek luistert of naar een goede film kijkt. De voorkant is in hoogglanslak en de membraan is bijzonder elegant, met een lasergegraveerd DALI-logo.

Perfect voor muziek en films Anders dan veel andere subwoofers is de SUB E-9F geschikt voor zowel muziek als films. Dat wil zeggen dat hij nauwkeurig en krachtig tegelijk moet zijn – hij levert dan ook geen zinloos laag gebrom, maar geeft de lagere octaven zo goed weer dat ze opgaan in de rest van het geluid, zodat je met je hele lichaam kunt genieten.

Als de SUB E-9F goed is geplaatst en ingesteld, kun je fysiek genieten van basgitaren, drums en filmexplosies, zonder dat je verdrinkt in het overdreven en overvolle basgeluid van veel goedkope subwoofers.

De SUB E-9F is verkrijgbaar in witte hoogglans, zwart essenhout of licht walnoothout. Het luidsprekerdoek is apart verkrijgbaar.

DALI SUB E-9 F Subwoofer

Highlights

  • Erg compact en gemakkelijk te plaatsen Nauwkeurige en dynamische basweergave Perfect voor muziek en films Mooie afwerking, bijv. wit hoogglans Beveiligd tegen overbelasting
Rik Verburg
Amersfoort
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Rik Verburg

  • Erg compact en gemakkelijk te plaatsen Nauwkeurige en dynamische basweergave Perfect voor muziek en films Mooie afwerking Beveiligd tegen overbelasting

Technische specificaties

Constructie behuizingBasreflex
Formaat woofer9"
Frequentiebereik Hz (-3 dB)37-200
Scheidingsfrequenties40-120 Hz
Versterker220 watt

Accessoires voor de DALI SUB E-9 F

Aanbevolen producten

DALI OBERON 3
Compacte luidspreker
€ 698,00 / paar