Skip to content
DALI
Subwoofer

DALI SUB E-9 F

€ 649,00stuk
Zwart

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Hebben je luidsprekers wat extra bas nodig? Vul je kamer met een loodzware bas, zonder hem te vullen met grote luidsprekers. In verschillende kleuren.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI SUB E-9F – compacte subwoofer met een mooi ontwerp

  • Erg compact en gemakkelijk te plaatsen Nauwkeurige en dynamische basweergave Perfect voor muziek en films Mooie afwerking, bijv. wit hoogglans Beveiligd tegen overbelasting
De SUB E-9F is een elegante 9” subwoofer die perfect aansluit bij bijv. DALI’s eigen KUBIK FREE, de compacte luidsprekers uit de ZENSOR- en FAZON-serie en andere, goede compacte luidsprekersystemen. Vul je kamer met een diepe en dynamische bas, zonder hem te vullen met grote luidsprekers.

Hij heeft een geïntegreerde klasse D-versterker van 220 watt, een supersolide long-stroke-unit met een membraan van 100% aluminium en meer dan genoeg vermogen, of je nu naar muziek luistert of naar een goede film kijkt. De voorkant is in hoogglanslak en de membraan is bijzonder elegant, met een lasergegraveerd DALI-logo.

Perfect voor muziek en films Anders dan veel andere subwoofers is de SUB E-9F geschikt voor zowel muziek als films. Dat wil zeggen dat hij nauwkeurig en krachtig tegelijk moet zijn – hij levert dan ook geen zinloos laag gebrom, maar geeft de lagere octaven zo goed weer dat ze opgaan in de rest van het geluid, zodat je met je hele lichaam kunt genieten.

Als de SUB E-9F goed is geplaatst en ingesteld, kun je fysiek genieten van basgitaren, drums en filmexplosies, zonder dat je verdrinkt in het overdreven en overvolle basgeluid van veel goedkope subwoofers.

De SUB E-9F is verkrijgbaar in witte hoogglans, zwart essenhout of licht walnoothout. Het luidsprekerdoek is apart verkrijgbaar.

Gemakkelijk te plaatsen met baspoort aan de onderkant De behuizing vande SUB E-9F is gemaakt van MDF en heeft een baspoort aan de onderkant. Hierdooris deze subwoofer gemakkelijk te plaatsen en krijg je een betere akoestische koppeling naar je kamer. Bovendien wordt de afstemfrequentie hierdoor een stuk lager dan anders mogelijk was geweest in een subwoofer van dit formaat. De vier voetjes zorgen ervoor dat de naar beneden gerichte baspoort precies goed boven de vloer hangt, zodat hij optimaal klinkt.

Je kunt de SUB E-9F aansluiten op de pre-out of lijnuitgang van je versterker/receiver. En natuurlijk kun je het volume, de scheidingsfrequentie en fase instellen zodat deze subwoofer perfect klinkt op je installatie en in je kamer.

Sterk en stijf aluminium De SUB E-9F is voorzien van een nieuwe 9” low-loss long-stroke-basspeaker met een membraan van 100% aluminium. Dit materiaal is erg licht en stijf, zodat het membraan zelfs de zwakste signaalimpulsen kan volgen, zonder vervorming. En dat hoor je! Je krijgt een extreem nauwkeurig en dynamisch basgeluid dat je films en muziek perfect aanvult.

Het magneetsysteem is erg solide en goed geventileerd zodat warmteontwikkeling en vervorming geen probleem zijn. In lijn met het ‘low-loss’-principe van DALI is het membraan zo opgehangen dat hij vrij en ongehinderd kan trillen, zodat het geluid altijd optimaal is bij elk volume.

Effectieve klasse D-versterker met 220 Watt De versterker van de SUB E-9F is een klasse-D constructie met een maximaal vermogen van 220 Watt, meer dan genoeg voor de meeste situaties. En als bonus krijg je een nieuw ontworpen limiter functie die het signaal onopvallend in de gaten houdt en ervoor zorgt dat piekbelastingen subtiel worden gedempt. Dit voorkomt vervorming en zorgt ervoor dat de subwoofer niet kapot gaat.

De klasse-D-versterker van de SUB E-9F zet 70% van de elektrische energie om in geluid. Hierdoor verbruik je minder energie en blijft de warmteontwikkeling zo laag dat er geen grote koelprofielen op de achterkant meer nodig zijn, zoals bij veel andere subwoofers wel het geval is.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

  • Erg compact en gemakkelijk te plaatsen Nauwkeurige en dynamische basweergave Perfect voor muziek en films Mooie afwerking Beveiligd tegen overbelasting

Tegens

  • Minder geschikt voor grote kamers Grotere modellen geven een diepere en/of krachtiger bas Een stoffen front moet als optie gekocht worden

Video's over de DALI SUB E-9 F

Accessoires voor de DALI SUB E-9 F

Technische specificaties

Frequentiebereik Hz (-3 dB)37-200
Versterker220 watt
Formaat woofer9"
Scheidingsfrequenties40-120 Hz
Constructie behuizingBasreflex

Recensies


4.8
36 recensies
5
33
4
1
3
1
2
0
1
1

Aanbevolen producten