Skip to content
DALI CALLISTO 2 C Compacte luidspreker

DALICALLISTO 2 CCompacte luidspreker (paar)

Deze compacte en draadloze luidspreker combineert de geluidskwaliteit van traditionele systemen met de eindeloze mogelijkheden van streaming.
€ 1.199,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 2.398,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI CALLISTO 2 C – draadloze, actieve en compacte luidspreker met 24-bit HD-geluid, 250 watt en echt hifi-geluid

De CALLISTO 2 C is een draadloze en compacte luidspreker uit het CALLISTO-systeem van DALI. Hij klinkt geweldig en heeft meer dan genoeg vermogen en dynamiek om je kamer te vullen met een schitterend hifi-geluid – voor films en muziek. In combinatie met de bijpassende SOUND HUB of SOUND HUB COMPACT krijg je eindeloos veel mogelijkheden, met een minimale hoeveelheid kabels en apparaten.

Het ontwerp is eenvoudig en stijlvol. De elegante luidsprekerdoek van de CALLISTO 2 C heeft een exclusieve, moderne uitstraling, waardoor hij heel goed past in je interieur. Of de muziek nu aan staat of niet, de CALLISTO 2 C is een exclusief hifi-product dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

Met zijn geïntegreerde 250 watt klasse D-versterker kan de CALLISTO 2 C zich moeiteloos meten met veel traditionele kwaliteitsinstallaties met een aparte stereoversterker en passieve luidsprekers. De draadloze signaaloverdracht tussen de luidsprekers en de SOUND HUB heeft een resolutie van 24-bit, zodat je ook echte HD hoort als je een HD-medium afspeelt.

Eenvoudig en eindeloos veel mogelijkheden

Streamingservices bieden steeds meer nummers aan in 24-bit HD-kwaliteit. Als je dus een Bluesound-module voor je SOUND HUB koopt, kun je streamen met HD-kwaliteit via een gebruiksvriendelijke, draadloze installatie die bovendien fantastisch klinkt – en je bedient alles heel eenvoudig met je smartphone.

Je kunt ook alle andere geluidsbronnen – inclusief andere streamers – aansluiten op de SOUND HUB en genieten van het draadloze gemak. De geluidskwaliteit van een traditionele installatie, met de eindeloze mogelijkheden van streaming.

Als je geen geïntegreerde Bluesound of andere uitbreidingsmodules nodig hebt, kun je de CALLISTO 2 C ook combineren met de slimme SOUND HUB COMPACT. Dan krijg je een digitale HDMI-ingang voor je TV met Audio Return Channel (ARC) voor nog meer leuke mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld het volume regelen met de afstandsbediening van de TV en het systeem schakelt zichzelf automatisch aan en uit, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het mooie geluid.

De DALI CALLISTO 2 C is verkrijgbaar in Shadow Black (zwarte/donkergrijze luidsprekerdoek), Mountain Grey (witte/lichtgrijze luidsprekerdoek), Dark Oak (donker eikenhouten/zwarte luidsprekerdoek).

Let op: alle luidsprekers in het CALLISTO C-systeem hebben een SOUND HUB (of SOUND HUB COMPACT) nodig. De verbinding tussen luidsprekers en de hub is volledig draadloos, maar alle draadloze functies (inclusief Bluetooth) en de ingangen van je geluidsbronnen lopen via de hub.

Meer afbeeldingen van de DALI CALLISTO 2 C

DALI CALLISTO 2 C Compacte luidspreker

Highlights

 • Bijzonder helder, gedetailleerd en dynamisch hifi-geluid voor zo’n compacte luidspreker
 • Draadloze signaaloverdracht in 24-bit met HD-kwaliteit via DALI SOUND HUB / SOUND HUB COMPACT
 • Geïntegreerde 250-watt-versterker
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten
 • Elegante en discrete luidsprekerdoek

 • Compacte streamingluidspreker
 • Draadloze signaaloverdracht in 24-bit met HD-kwaliteit via DALI SOUND HUB / SOUND HUB COMPACT
 • Bijzonder helder, gedetailleerd en dynamisch geluid
 • Geïntegreerde 250-watt-versterker
 • Touch-volumeregelaar op bovenkant
 • Hybride tweeter (softdome/band)
 • Speciale bas-/middenspeaker met SMC-magneetsysteem
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten
 • Kan via kabel ook worden aangesloten op analoge bron (bijv. muziekstreamer)
 • Solide en resonantie-arme constructie van 25 mm dikke MDF-platen
 • Elegante en discrete luidsprekerdoek

Technische specificaties

D/A-conversie audioBurr-Brown PCM1796
Formaat tweeter29mm
Formaat woofer6.5"
Frequentiebereik (-3 dB)47-30.000 Hz
Scheidingsfrequentie2700 Hz
Versterker250 watt

Accessoires voor de DALI CALLISTO 2 C