Skip to content

Bowers & WilkinsM-1Ophangluidsprekers

Supercompacte, exclusieve designluidspreker met unieke technologie. De perfecte keuze voor een compleet en discreet stereo- of surroundsyteem. 
Zwart
stuk€ 189,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins M-1 - Supercompacte, elegante luidspreker in exclusief design

Supercompacte, elegante luidspreker in exclusief design, die op tal van punten verbeterd is ten opzichte van het voorgaande model met dezelfde naam. De geheel vernieuwde M1 is geschikt voor zowel stereo gebruik als in Home Theater sets, en is ideaal in alle situaties waar je wel van topklasse geluid wilt genieten maar geen grote luidsprekers wilt zien of kunt plaatsen. In feite lijkt deze luidspreker in niets meer op z\n illustere voorganger, zoveel technologische vernieuwing en gehoormatige vooruitgang is er geboekt.

Dit tweeweg basreflex ontwerp maakt gebruik van 25 mm buisbelaste aluminium dome Nautilus tweeter, die ook in veel duurdere modellen van B&W toegepast zien. De 10 cm woofer met geweven glasvezel membraan is voorzien van een zware spreekspoel met 4 lagen, waardoor ook het laag en midden met uiterste controle en precisie wordt weergegeven. Deze laag/midden driver is voorzien van een anti-resonantie peg, die zorgt voor een betere resolutie en een bredere geluidsafstraling. De nieuwe M-1 is daarmee een bijzonder veelzijdige luidspreker die in een kleine luisterruimte een compleet stereo geluidsbeeld weet te creëren.

Alleen in grotere ruimtes of bij Home Cinema weergave kan aanvulling van een subwoofer wenselijk zijn. Wordt geleverd met geïntegreerde muurbeugel, die tevens dienst doet als tafelstandaard. De M-1 kan 90 graden gekanteld worden om als center-speaker te kunnen fungeren. Eventueel is er ook een specifieke vloerstandaard als los accessoire verkrijgbaar.

Technische specificaties

Bi-wireNee
Geïntegreerde muurbeugelNee
Inclusief spikesNee
TafelstandaardenJa
VloerstandaardenNee

Recensies


4.6
20 recensies
5
12
4
8
3
0
2
0
1
0
Michael
Zweden
4 dagen geleden
Michael
Zweden
Kees
Nederland
5 dagen geleden

Klein, maar een warm robuust geluid. Maak wel gebruik van een sub-woofer, geeft net dat extra volle geluid.

Kees
Nederland
Van
Nederland
5 dagen geleden
Van
Nederland
Arend
Nederland
5 dagen geleden

Mooi design en compacte speaker met goed geluid. Gebruik ze in een Stereo opstelling met een Nef sub. Cube 8. Met 71 jaar op de teller, waarin het gehoor toch minder is, ben ik tevreden!

Arend
Nederland
Johan
Nederland
5 dagen geleden

Voor het kleine formaat zijn het hele fijne speakers. Je hebt er we een subwoofer bij nodig. Maar het klinkt zeer gedetailleerd. Ben er erg tevreden mee. Ik heb nog geluisterd naar een soundbar maar dit is toch wel een klasse beter, en ik luister voornamelijk stereo

Johan
Nederland

Accessoires voor de Bowers & Wilkins M-1

Aanbevolen producten

Argon Audio SA1 Geïntegreerde versterker
Geïntegreerde versterker
€ 279,00 / € 369,00 / stuk
Denon PMA-600NE Geïntegreerde versterker
Denon PMA-600NE
Geïntegreerde versterker
€ 409,00 / € 449,00 / stuk