Skip to content
Bowers & Wilkins
Ophangluidsprekers

Bowers & Wilkins M-1

€ 299,00stuk
Zwart
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Supercompacte, exclusieve designluidspreker met unieke technologie. De perfecte keuze voor een compleet en discreet stereo- of surroundsyteem. 

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins M-1 - Supercompacte, elegante luidspreker in exclusief design

Supercompacte, elegante luidspreker in exclusief design, die op tal van punten verbeterd is ten opzichte van het voorgaande model met dezelfde naam. De geheel vernieuwde M1 is geschikt voor zowel stereo gebruik als in Home Theater sets, en is ideaal in alle situaties waar je wel van topklasse geluid wilt genieten maar geen grote luidsprekers wilt zien of kunt plaatsen. In feite lijkt deze luidspreker in niets meer op z\n illustere voorganger, zoveel technologische vernieuwing en gehoormatige vooruitgang is er geboekt.

Dit tweeweg basreflex ontwerp maakt gebruik van 25 mm buisbelaste aluminium dome Nautilus tweeter, die ook in veel duurdere modellen van B&W toegepast zien. De 10 cm woofer met geweven glasvezel membraan is voorzien van een zware spreekspoel met 4 lagen, waardoor ook het laag en midden met uiterste controle en precisie wordt weergegeven. Deze laag/midden driver is voorzien van een anti-resonantie peg, die zorgt voor een betere resolutie en een bredere geluidsafstraling. De nieuwe M-1 is daarmee een bijzonder veelzijdige luidspreker die in een kleine luisterruimte een compleet stereo geluidsbeeld weet te creëren.

Alleen in grotere ruimtes of bij Home Cinema weergave kan aanvulling van een subwoofer wenselijk zijn. Wordt geleverd met geïntegreerde muurbeugel, die tevens dienst doet als tafelstandaard. De M-1 kan 90 graden gekanteld worden om als center-speaker te kunnen fungeren. Eventueel is er ook een specifieke vloerstandaard als los accessoire verkrijgbaar.

Accessoires voor de Bowers & Wilkins M-1

Technische specificaties

Geïntegreerde muurbeugelNee
Bi-wireNee
VloerstandaardenNee
Inclusief spikesNee
TafelstandaardenJa

Recensies


5.0
13 recensies
5
13
4
0
3
0
2
0
1
0
Anders
Zweden
6 dagen geleden

Geüpgraded van M1-model 2004. Zeker een verbetering.

Anders
Zweden
Hans
Nederland
4/13/2024
Hans
Nederland
W
Nederland
4/7/2024

Mooi helder geluid

W
Nederland
Marlies
Nederland
4/6/2024

Prima speakers, goed geluid en zien er mooi uit

Marlies
Nederland
J
Nederland
3/24/2024

Mooie en compacte speaker. Echt goed geluid!

J
Nederland

Aanbevolen producten