Skip to content
Argon Audio FORTE A4 Mk2 Draadloze luidspreker - stereo

Argon AudioFORTE A4 Mk2Draadloze luidspreker - stereo (paar)

Alles wat je maar nodig hebt om muziek en TV-geluid te streamen met supergoed geluid. Bluetooth, HDMI, draaitafelingang en mooie finish.
Zwart
€ 299,50 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 599,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Audio FORTE A4 Mk2 – elegante, draadloze en actieve luidspreker met Bluetooth, draaitafelingang, slim TV-geluid met HDMI en serieuze hifi-technologie

De FORTE A4 Mk2 is een elegante en draadloze actieve-luidsprekerset met goed geluid van Argon Audio. Hij heeft twee aparte luidsprekers voor een vol en realistisch hifi-stereogeluid waar geen losse streamingluidspreker of soundbar tegenop kan.

En omdat je tegelijkertijd kunt rekenen op supersimpele bediening, een mooi ontwerp, simpel TV-geluid met HDMI, Bluetooth en veel andere, handige mogelijkheden (inclusief draaitafelingang), heb je een echt perfecte oplossing voor al je muziek.

Topkwaliteit en goed geluid voor ieder budget

De geïntegreerde digitale versterker levert een vermogen van 4 x 80 watt en een schitterend geluid voor muziek en TV. Hij is gebaseerd op principes die je normaal gesproken alleen ziet in veel duurdere modellen. De geïntegreerde DSP upsamplet alle bronnen naar een hogere resolutie (96 kHz/32-bit) voor een perfecte geluidskwaliteit.

De speakers zijn voorzien van een exclusieve trimring van echt aluminium, en de elegante finish benadrukt dat het hier om een echt kwaliteitsproduct gaat. De bijgeleverde luidsprekerdoek wordt vastgehouden door magneten, zodat je niet tegen lelijke schroefgaten hoeft aan te kijken als je de luidspreker zonder doek wilt gebruiken.

Als je kunt leven zonder het massieve geluid van de grotere FORTE A5 Mk2, krijg je hiermee een heel goed geluid en een mooie finish. Als je toch meer lage tonen en een nog betere basweergave wilt hebben, kun je hem altijd aanvullen met een subwoofer, bijvoorbeeld de compacte BASS8 mk2 van Argon Audio.

Klaar voor digitaal TV-geluid en draaitafel

Via HDMI kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan krijg je dus goed geluid én een handige bediening, en omdat hij zichzelf automatisch aan en uit zet, heb je er geen omkijken aan. Je hoeft je dus nergens meer zorgen over te maken en kunt volop genieten van de schitterende geluidskwaliteit.

De FORTE A4 Mk2 heeft een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, zodat je direct een draaitafel kunt aansluiten. En via Bluetooth kun je muziek streamen via je smartphone, tablet of computer. Daarnaast kun je de FORTE A4 Mk2 natuurlijk ook prima gebruiken voor games. Deze luidspreker vervangt moeiteloos een hele installatie, zonder dat je iets mist!

Argon FORTE A4 Mk2 is verkrijgbaar in matte lak of met een finish van notenhout. Inclusief afstandsbediening en luidsprekerkabel voor onderlinge verbinding.

Meer afbeeldingen van de Argon Audio FORTE A4 Mk2

Argon Audio FORTE A4 Mk2 Draadloze luidspreker - stereo

Highlights

 • Eenvoudige installatie en heel gebruiksvriendelijk (plug ’n’ play)
 • Eenvoudig TV-geluid met perfecte digitale kwaliteit via HDMI/ARC
 • Goede geluidskwaliteit en veel vermogen voor dit formaat
 • Veel aansluitmogelijkheden, incl. draaitafel en Bluetooth
 • Exclusieve finish

 • Eenvoudige installatie en heel gebruiksvriendelijk (plug ’n’ play)
 • Eenvoudig TV-geluid met perfecte digitale kwaliteit via HDMI/ARC
 • Speciale draaitafelingang (geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker)
 • Draadloos muziek afspelen via Bluetooth 5.0, incl. aptX HD en AAC
 • Goede geluidskwaliteit en veel vermogen voor dit formaat
 • Analoge en digitale audio-ingangen (optisch / RCA)
 • Sufwooferaansluiting
 • USB-ingang (5V) aan de achterkant
 • Automatische in- en uitschakelfunctie op alle ingangen, incl. HDMI en Bluetooth*
 • Inclusief afstandsbediening
 • Exclusieve finish

Video's over de Argon Audio FORTE A4 Mk2

Technische specificaties

Formaat tweeter1"
Formaat woofer4"
Frequentiebereik (-3 dB)50-20.000 Hz
Versterker80 watt
Woofer Amount1

Accessoires voor de Argon Audio FORTE A4 Mk2

Aanbevolen producten