Skip to content

VESTLYDV12CVloerluidspreker (paar)

Een liveconcert bij jou in de woonkamer. Deze unieke 12”-powermonitor raakt je – in je hart, je oren en je middenrif. Dit moet je horen!
€ 649,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 1.298,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vestlyd V12C – unieke 12”-powermonitor met een enorm vermogen en echt hifi-geluid

De Vestlyd V12C is een grote en megakrachtige vloerluidspreker die de voegen uit je muren blaast en dezelfde fysieke druk geeft als bij een echt liveconcert. Met zijn massieve coaxiale 12”-speaker en grote behuizing kan hij serieus veel volume produceren, maar hij heeft tegelijkertijd een indrukwekkend helder en gedetailleerd geluid voor dit type luidspreker – ook bij lagere volumes.

Als je niet genoeg ruimte of budget hebt voor het nog krachtigere 15”-model, dan kom je hiermee een heel eind in de goede richting. En door de iets compactere behuizing is het gemakkelijker om de V12C in een gemiddelde woonkamer te zetten.

De goede oude tijd

De Vestlyd V12C is een eerbetoon aan de klassieke monitorluidsprekers die in de jaren tachtig een absolute must waren in platenstudio’s en in de woonkamers van echte hifi-liefhebbers. In die tijd waren geluidskwaliteit en volume belangrijker dan of het design past bij je minimalistische vtwonen-interieur.

De V12C is een grote luidspreker, en hij is allesbehalve discreet. Maar hij klinkt een stuk fysieker dan de strakke en slanke vloerluidsprekers met twee of drie kleine basspeakers die je tegenwoordig vooral ziet. Elke keer dat je hem aanzet, weet je meteen hoe muziek eigenlijk hoort te klinken. En als je al dit moois dan toch wilt verbergen, gebruik dan de bijgeleverde luidsprekerdoek – zodat je alleen maar tegen een neutrale, zwarte kist aan hoeft te kijken.

Als je hem vergelijkt met een gewone ‘powerluidspreker’ heeft de V12C een veel strakker, muzikaler en gedetailleerder geluid – zonder dat dit ten koste gaat van het volume. En hij is veel vergevingsgezinder dan echte studiomonitoren, zonder dat je de details mist. Je krijgt dus eigenlijk het beste van twee werelden. Daarom noemen we de V12C dan ook een ‘powermonitor’ – en die moet je gewoon horen!

Simpel en solide

De V12C is relatief gemakkelijk aan te sturen, ondanks zijn formaat en de grote 12”-speaker. De gevoeligheid ligt op 93 dB, zodat je serieus hard kunt gaan met een gewone hifi-versterker of -receiver. Maar het wordt natuurlijk een stuk leuker als je hem aansluit op een solide en krachtige versterker van 100 watt of meer.

De V12C kan echt alles aan. Hij klinkt zelfs beter op hoog volume! En als je dan toch een beetje te ver gaat en hem overstuurt, geef hem dan een paar minuten, zodat de tweeter kan afkoelen. Maar je moet wel heel ver gaan – of een heel vervormd signaal hebben – voordat de V12C de handdoek in de ring gooit.

Laat jezelf horen – maar hou rekening met je buren

Met Vestlyd krijg je een massief geluid met topkwaliteit. In combinatie met een goede versterker heb je een installatie waar je nog jarenlang plezier van hebt – en waar je vrienden stikjaloers op zullen zijn. Maar denk eraan: bij veel vermogen hoort veel verantwoordelijkheid. De Vestlyd klinkt zo zuiver dat je oren je niet altijd waarschuwen als je in het rood staat. Het extreme geluid van deze luidspreker, in combinatie met een goed feest of de geluidsdruk van een urenlange concertopname, kan namelijk voor ruzie zorgen met je kinderen, huisdieren of de hele buurt. Hou dus rekening met je omgeving!

De Vestlyd V12C is verkrijgbaar in het zwart (imitatieleer). Inclusief zwarte luidsprekerdoek, bijpassende vloerstandaard apart verkrijgbaar

Meer afbeeldingen van de VESTLYD V12C

VESTLYD V12C Vloerluidspreker

Highlights

 • Kan extreem hard, ook in grotere ruimtes
 • Krachtige en nauwkeurige basweergave met veel dynamiek
 • Uitstekende allround-kwaliteiten voor dit type luidspreker
 • Heel goed bestand tegen overbelasting
 • Heeft geen energiecentrale nodig om op hoog volume te spelen

 • Kan extreem hard, ook in grotere ruimtes
 • Heel dynamisch, muzikaal en realistisch geluid met veel detaillering
 • Goede geluidsspreiding voor een coaxiale luidspreker
 • Heeft geen energiecentrale nodig om op hoog volume te spelen
 • Heel goed bestand tegen overbelasting
 • Solide en stevige behuizing
 • Schroefterminals en Neutrik Speakon voor professioneel gebruik
 • Inclusief zwarte luidsprekerdoek
 • Bijpassende vloerstandaard apart verkrijgbaar

Video's over de VESTLYD V12C

Technische specificaties

Formaat tweeter1"
Formaat woofer12"
Frequentiebereik (-6 dB)39-22.000 Hz
Gevoeligheid93 dB
Impedantie4 ohm
Scheidingsfrequentie1100 Hz
Tweeter Amount1
Woofer amount1

Recensies


5.0
7 recensies
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0
Karin
Zweden
3/12/2023
Karin
Zweden
L.
Nederland
3/11/2023
L.
Nederland
Gil
Nederland
3/2/2023
Gil
Nederland
Firma
Duitsland
3/2/2023

Geweldig live geluid!

Firma
Duitsland
Michael
Denemarken
3/2/2023

de coolste speakers. Als je in je tijd Cervin Vega-luidsprekers hebt gehad, is dit duidelijk het geval. speelt als een droom. zwaar, helder en helder geluid.

Michael
Denemarken

Accessoires voor de VESTLYD V12C

NAD C368 Geïntegreerde versterker
Geïntegreerde versterker
€ 1.349,00 / stuk
NAD C700 Muzieksysteem
Muzieksysteem
€ 1.749,00 / stuk
NAD C 399 Geïntegreerde versterker
Geïntegreerde versterker
€ 2.499,00 / stuk

Aanbevolen producten

DALI RUBICON 8 Vloerluidspreker
DALI RUBICON 8
Vloerluidspreker
€ 6.598,00 / paar