HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

BESPAAR 10% OP VINYL >>

Ortofon 2M Blue MM-element

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon 2M Blue MM-element

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Zeer goed presterend high-output Moving Magnet-element, dat een goed alternatief is voor de exclusieve Moving Coil typen. De naakte, elliptische diamant biedt een hoog aftastvermogen en geeft een uitstekend gedetailleerde muziekreproductie.

Het Deense Ortofon heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van magnetische elementen. De 2M serie (2M = MM = Moving Magnet) vervangt de Super OM-serie, die al vele jaren een populaire keuze is onder de vinyl liefhebbers. Het elegante ontwerp is geïnspireerd op een geslepen diamant, en in tegenstelling tot de meeste van de meer exclusieve Moving Coil elementen heeft de 2M Blue een hoge uitgangsspanning. Daarmee kun je je platenspeler gemakkelijk aansluiten op de MM phono-ingang van je versterker of een daarmee gelijkwaardige separate phono-voorversterker (RIAA).

In vergelijking met de goedkopere 2M Red is de 2M Blue uitgerust met een exclusieve naakte diamantnaald met elliptische slijping. Dit biedt fijnere tracking mogelijkheden en een meer accurate weergave van de fijnste nuances en detailsin de muziek. De naald kan afzonderlijk worden aangeschaft wanneer de oude moeten worden vervangen. Dit maakt het gemakkelijk en voordelig om je draaitafel en je platencollectie in topvorm te houden.

GRATIS MONTAGE:  Als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van HiFi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: HiFi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

  • Principe: Moving Magnet High Output
  • Compliantie: 20 µm/mN
  • Kanaalscheiding bij 1 kHz/15 kHz: 25 dB/15 dB
  • Slijping naald: Nude elliptisch
  • Montage 0,5" standaard
  • Uitgangsspanning: 5,5 mV bij 5 cm/sec.
  • Aanbevolen naalddruk: 1,8 gram
  • Gewicht 7,2 gram
  • Kleur: blauw/zwart

GRATIS MONTAGE:  Als je bij Hi-Fi Klubben een nieuw element koopt, monteren we het gratis op je draaitafel. Bij je plaatselijke vestiging van Hi-Fi Klubben kunnen ze je er meer over vertellen.

Let op: Hi-Fi Klubben levert ook andere producten van Ortofon. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Accessoires

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.