Skip to content
Sony XR-55A84J OLED-TV

SonyXR-55A84JOLED-TV

Exclusieve 55” 4K OLED-TV met prachtig beeld, een ultraslank ontwerp en eindeloos veel schitterende functies, zoals de nieuwe XR-processor van Sony.
stuk(s)€ 1.499,00
Niet op voorraad
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony XR-55A84J – 55” 4K OLED-TV met een exclusief ontwerp van metaal, schitterende beeldkwaliteit en superkrachtige XR-processor

De Sony XR-55A84J is een exclusieve 4K OLED-TV die akelig dicht in de buurt van de absolute TV-elite komt. Voor deze TV heeft Sony een van de beste OLED-beeldpanelen van LG gecombineerd met zijn eigen schitterende 4K Cognitive XR-processor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe.

En in een slanke balk achter het beeldscherm zit het revolutionaire ‘Acoustic Surface Audio‘-systeem met twee ‘actuatoren’ die je beeldscherm omtoveren tot een grote luidspreker – in stereo! De laagste frequenties worden weergegeven door aparte, geïntegreerde basluidsprekers.

Als je kunt leven zonder de extra helderheid en de prachtige metalen afstandsbediening met achtergrondverlichting uit de A90J-topserie, heb je hiermee een fantastische TV die een stuk minder kost dan het topmodel.

En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening.

Eindeloos veel entertainment met Google TV

De Sony XR-55A84J heeft geïntegreerde Google TV, voor heel veel Smart TV-functies en heel veel gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Hiermee heb je alles binnen handbereik en haal je veel meer uit je Smart TV dan met het vorige Android TV-platform. Dankzij twee TV-tuners en de USB-opnamefunctie kun je zelf kiezen wanneer je naar je favoriete programma’s op de reguliere TV-zenders wilt kijken.

De beste TV’s van Sony worden geleverd met Bravia Core, waarmee je een beperkte tijd gratis een heleboel films kunt streamen (inclusief een aantal premières) met ongeëvenaarde kwaliteit. En je krijgt ook nog veel meer features, waaronder een blik achter de schermen enz. Je kunt meer lezen over Bravia Core op de website van Sony.

Let op: HiFi Klubben adviseert je altijd om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten op de TV, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Meer informatie volgt. 

Meer afbeeldingen van de Sony XR-55A84J

Sony XR-55A84J OLED-TV

Highlights

  • 4K Triluminos Pro OLED-paneel met Bravia XR-processor
  • OLED XR Contrast
  • Geïntegreerd ‘Acoustic Surface Audio+’-audiosysteem
  • Exclusieve finish van metaal
  • USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner

Technische specificaties

Beeldformaat 55"
Game modeJa
Resolutie4K Ultra HD

Accessoires voor de Sony XR-55A84J

Aanbevolen producten

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
€ 879,00 / stuk(s)