Skip to content
Sony KD-55AG9 OLED-TV

SonyKD-55AG9OLED-TV

High-end 4K OLED-TV met ongeëvenaarde beeldkwaliteit, prachtig ontwerp en uniek geïntegreerd audiosysteem. De toekomst begint nu!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony KD-55AG9 – 55” 4K OLED-TV met exclusief ontwerp, unieke beeldkwaliteit en een beeldscherm dat fungeert als luidspreker

De KD-55AG9 is een high-end 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft Sony een van de beste OLED-beeldpanelen van LG gecombineerd met zijn eigen 4K X1 Ultimate-beeldprocessor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor een onovertroffen beeldkwaliteit.

Je krijgt er een nieuwe, extra mooie afstandsbediening bij. En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon.

Daarnaast heeft deze TV een uniek en superexclusief ontwerp, waardoor het lijkt alsof hij boven je TV-meubel zweeft. En in een slanke balk achter het beeldscherm zit het revolutionaire ‘Acoustic Surface Audio+’-systeem met twee ‘actuatoren’ die je beeldscherm omtoveren tot een grote luidspreker – in stereo! De laagste frequenties worden weergegeven door twee extra basluidsprekers.

Exclusieve en geavanceerde beeldbewerking De KD-55AG9 ondersteunt de HDR-standaard, zodat je echt het maximale kunt halen uit de digitale technologie van nu en straks. De geavanceerde 4K X1 Ultimate -processor van Sony zorgt ervoor dat ook niet-UHD-beelden (HDTV, blu-ray enzovoort) geüpscaled en optimaal bewerkt worden, zodat de scherpte, details en kleuren worden weergegeven met een prachtige kwaliteit.

Dankzij Android TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. Hij heeft twee TV-tuners en met de opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

Let op: het speciale, geïntegreerde ‘Acoustic Surface’-luidsprekersysteem is redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

HiFi Klubben: officiële Nederlandse dealer van Sony Onze concurrenten worden wel eens wanhopig als ze zien dat wij bij HiFi Klubben dezelfde lage prijzen hanteren, maar ook nog eens 5 jaar garantie bieden en 60 dagen omruiltijd - gratis! In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen. Daarom voor de duidelijkheid: alle TV’s die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs en zijn Ziggo CI+ gecertificeerd. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten, zoals geadviseerd door Samsung, LG of SONY. Laat je dus niks wijsmaken!

Meer afbeeldingen van de Sony KD-55AG9

Sony KD-55AG9 OLED-TV

Highlights

  • Triluminos OLED-scherm met 4K X1 Ultimate-beeldbewerking
  • Geïntegreerd ‘Acoustic Surface Audio+’-audiosysteem
  • 4K/UHD-resolutie met HDR en X-Tended Dynamic Range PRO
  • USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner
  • Geïntegreerde microfoon voor voice-control.

Video's over de Sony KD-55AG9

Technische specificaties

StembedieningGeïntegreerd
StreamingdienstenApple TV+, Disney+, Spotify, Tidal, Soundcloud, Qobuz, Deezer, Netflix, HBO, Youtube , Tunein, Videoland, Amazon Prime Video, NLziet, Film1, Ziggo Movies & Series XL, Pathe thuis
TechnologieënAndroid TV, Google Assistant

Accessoires voor de Sony KD-55AG9

Aanbevolen producten