Skip to content
Sonos Sub (Gen3) Draadloze subwoofer

SonosSub (Gen3)Draadloze subwoofer

Deze draadloze subwoofer geeft je Sonos-systeem een diep, dynamisch basgeluid. Is liggend of staand te plaatsen. Ophangsysteem apart verkrijgbaar.
Wit
stuk€ 779,00
Niet in voorraad. Verwacht: maandag 2 januari 2023
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sonos Sub (Gen3) – krachtige, draadloze subwoofer voor je Sonos-systeem

De Sub (Gen3) is een unieke, draadloze subwoofer voor je draadloze Sonos-systeem. Een stopcontact en een simpele installatie via de app; meer is er niet nodig om een indrukwekkend diep en dynamisch basgeluid te krijgen. Combineer de subwoofer met een paar draadloze Sonos-luidsprekers en je hebt een complete stereo-installatie met een minimum aan kabels.

De Sub (Gen3) geeft televisieprogramma’s en films een schitterende bas, in combinatie met een Sonos-soundbar en eventueel twee draadloze achterluidsprekers. Dit is echt het ultieme draadloze gemak! En dankzij het indrukwekkende vermogen voel je de explosies en geluidseffecten letterlijk tot in je middenrif.

Trillingsvrij ontwerp en veel plaatsingsmogelijkheden

De Sonos Sub (Gen3) is voorzien van twee basspeakers die met de voorkant naar elkaar zijn gericht. Het voordeel hiervan is dat de trillingen van de twee speakers elkaar opheffen, zodat ze niet doordringen tot de behuizing zelf. Dit levert een erg zuivere bas op, zonder dat je de behuizing ‘hoort’. Door zijn unieke ontwerp kan de Sonos Sub (Gen3) liggend of staand worden geplaatst. Je kunt hem dus gewoon neerzetten waar je wilt, bijvoorbeeld onder de bank.

De Sonos Sub (Gen3) is verkrijgbaar in witte of zwarte hoogglans. Speciaal ophangsysteem apart verkrijgbaar.

Let op: Net als de andere nieuwe producten van Sonos heb je voor de Sonos Sub (Gen3) de nieuwe S2-app nodig. Als je oudere Sonos-producten in je systeem hebt, kan het zijn dat je hier een aparte S1-app voor nodig hebt. Of je kunt langskomen bij HiFi Klubben. Dan vertellen wij je hoe je je oudere Sonos-producten kunt inruilen voor nieuwe en je hele systeem kunt upgraden naar het S2-platform.

Testen van de Sonos Sub (Gen3)

Meer afbeeldingen van de Sonos Sub (Gen3)

Sonos Sub (Gen3) Draadloze subwoofer

Highlights

  • Draadloze signaaloverdracht
  • Slim en trillingsvrij ontwerp
  • Kan staand of liggend worden geplaatst
  • Eenvoudige installatie dankzij hulpgids in Sonos-app
  • Ophangsysteem apart verkrijgbaar

  • Draadloze signaaloverdracht
  • Slim en trillingsvrij ontwerp
  • Kan staand of liggend worden geplaatst
  • Eenvoudige installatie dankzij hulpgids in Sonos-app
  • Ophangsysteem apart verkrijgbaar

Technische specificaties

Draadloze overdrachtWi-Fi
Ingang (overig)Ethernet
Uitgangen (overig)Ethernet

Recensies


4.8
13 recensies
5
12
4
0
3
1
2
0
1
0
KENNETH
Denemarken
8/12/2022
BRIAN
Denemarken
8/12/2022

Levert een zeer goed, diep geluid helemaal door het volumespectrum zonder geruis.

Martin
Denemarken
7/1/2022
Dennis
Denemarken
7/1/2022

Tilt het geluid een tikkeltje extra op

Yuri
Nederland
11/5/2022

Na 16 jaar een 'normale' 5.1 set gehad te hebben, was het nu aan mijn vrouw om eisen te stellen: Geen zichtbare draden en zo min mogelijk speakers in het zicht. Na een luistertest van twee systemen was het duidelijk dat het heldere (Atmos) geluid van de Arc, Sub en One SL speakers voldeden aan deze voorwaarden zonder teveel in te boeten aan filmkijkervaring. De Sub heeft een handig formaat zodat deze tussen de muur en de bank kan staan. De One SL speakers vallen niet op vanwege de kleur en het formaat. Alles is met een iphone goed af te stellen. We zijn er zeer tevreden mee en hopen hiermee vooruit te kunnen totdat een kinderkamer omgetoverd kan worden tot muziek- en filmkamer.

Accessoires voor de Sonos Sub (Gen3)

Aanbevolen producten

Muzieksysteem met streaming
€ 699,00 / stuk