Skip to content
Denon
Draadloze subwoofer

Denon Home Subwoofer

€ 342,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Deze draadloze subwoofer geeft films en muziek wat extra basvitamines. Past perfect bij de soundbar en draadloze luidsprekers van de Denon Home-serie.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon Home Subwoofer – draadloze subwoofer voor een diepe en dynamische basweergave in je HEOS-systeem

 • Draadloze subwoofer voor Denon-luidsprekers en -soundbars met geïntegreerde HEOS
 • Diep en vol basgeluid voor films en muziek
 • Eenvoudige installatie via HEOS-app
 • Elegante matzwarte finish met textiel
 • Onderdeel van Denon’s draadloze HEOS-multiroomsysteem

De Denon Home Subwoofer is een gebruiksvriendelijke subwoofer die je films en muziek een diep en dynamisch basgeluid geeft. Met zijn elegante afwerking in matzwart en textiel is hij de perfecte aanvulling op de slimme Denon Home Sound Bar 550 en de draadloze luidsprekers uit de Denon Home-serie, maar je kunt hem ook combineren met een aantal andere Denon-producten met geïntegreerde HEOS.

Dankzij de krachtige 8”-basspeaker is de Denon Home Subwoofer geschikt voor de meeste gewone kamers. De installatie is bijna plug-and-play, en de HEOS-app regelt automatisch de juiste instellingen voor de gekozen luidsprekercombinatie. Als je het geluid toch wilt tweaken, kan dat snel en eenvoudig via de HEOS-app.

Home-cinema in stappen

Dankzij de Denon Home Subwoofer kun je stapsgewijs een home-cinema samenstellen. Je kunt beginnen door de subwoofer te combineren met bijvoorbeeld een Denon Home Sound Bar 550 voor een 2.1-configuratie met heel goed geluid. En als je wilt, en je budget het toelaat, kun je verder uitbreiden met twee draadloze Denon Home-luidsprekers voor de achterkanalen. Zo krijg je een echte 5.1-kanaals home-cinema met geluid uit alle richtingen, en met een absoluut minimum aan losse luidsprekers, kabels en gedoe.

HEOS – draadloze muziek in het hele huis

De Denon Home Subwoofer hoort bij het populaire HEOS-multiroomsysteem van Denon. Dat betekent dat je hem heel goed kunt combineren met alle draadloze Denon-luidsprekers en -soundbars met geïntegreerde HEOS. Je kunt zelfs een gewone USB-stick in de USB-ingang van de subwoofer stoppen en via de HEOS-app je gedownloade muziek afspelen. Dat is heel handig als je bijvoorbeeld muziek wilt horen die niet op de streamingservices staat.

De Denon Home Subwoofer is verkrijgbaar in het zwart.

Denon HEOS – een uitgebreide, draadloze oplossing voor hifi-streaming in je hele huis

HEOS is een uitgebreid en flexibel hifi-streamingsysteem voor meerdere ruimtes. Het is ontworpen door Denon, een van de oudste en meest bekroonde hifi-fabrikanten ter wereld. HEOS staat garant voor een geluidskwaliteit, geavanceerde technologie en een flexibiliteit zonder weerga in een spannende en snelgroeiende markt.

Tegenwoordig kun je kiezen uit veel verschillende HEOS-producten, zoals stereo- en surroundreceivers, soundbars, muziekstreamers en draadloze luidsprekers. Met dit systeem kun je het hele huis vullen met draadloze muziek van hoge kwaliteit, en je kunt alles heel eenvoudig en elegant aansturen met een app op de smartphone of tablet (iOS/Android).

En omdat de HEOS-serie grotendeels bestaat uit software, kun je in de toekomst een aantal nieuwe functies verwachten, zoals integratie van meerdere muziekdiensten. Zodra ze klaar zijn, kun je deze updates heel eenvoudig downloaden van het internet. Zo wordt je HEOS-systeem steeds beter en beter – helemaal vanzelf!

Unieke en perfecte integratie met hifi-systemen van Denon

HEOS integreert perfect met andere stereo- of surroundsystemen van Denon. Veel modellen zijn al voorzien van geïntegreerde HEOS, maar als dat niet het geval is, kun je snel en eenvoudig een HEOS Link-muziekstreamer aansluiten op je versterker of receiver.

De Link schakelt je installatie automatisch in zodra je de HEOS-app opent. Bovendien regelt hij ook de volumeknop van de versterker/receiver, zodat je alles met de app kunt aansturen. Zo krijg je maximale gebruiksvriendelijkheid van een draadloos systeem met de hoge geluidskwaliteit van een echte hifi-installatie. Een uniek en slim detail, dat de HEOS tot een systeem van wereldklasse maakt.

Een wereld vol muziek met Spotify Connect, TIDAL enz.

HEOS is volledig compatibel met de streamingservices TIDAL, Deezer enz. en ondersteunt Spotify Connect. Dit betekent dat je meer dan 20 miljoen nummers kunt afspelen met de bekende Spotify-app. Je kunt ook luisteren naar duizenden internetradiozenders en je kunt een externe USB-schijf of analoge geluidsbron aansluiten om de muziek die daarop staat te streamen naar het hele HEOS-systeem.

HEOS-app – uniek, draadloos en gebruiksvriendelijk

Je kunt HEOS draadloos via Wi-Fi bedienen met de gratis HEOS-app (Apple iOS/Android). Met een smartphone of tablet kun je dus direct en supersimpel genieten van je muziek – gemakkelijker wordt het gewoon niet.

De app is beschikbaar in het Nederlands, dus of je nu naar je eigen verzameling luistert of naar het internet, je hebt alles letterlijk binnen handbereik. De mooie gebruikersinterface is bijzonder overzichtelijk, en de albumhoezen en duidelijke informatie over de nummers, albums en artiesten maken het erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken.

En natuurlijk heeft HEOS ook aan het hele gezin gedacht. Bij veel andere streamingsystemen zitten alle gezinsleden vast aan dezelfde installatie, playlists en nummers, maar bij HEOS heeft iedereen zijn of haar eigen, persoonlijke gebruikersaccount. Als je HEOS aanzet, zie je alleen je eigen playlists, je eigen favorieten, je eigen geschiedenis, jouw Spotify-account met jouw playlists enzovoort. En andersom, als pubers in het gezin met hun mobiele apparaat inloggen op HEOS, krijgen ze alleen hun eigen geschiedenis en favoriete instellingen te zien.

Snelle en gemakkelijke installatie

HEOS is erg gemakkelijk te installeren, zelfs als je niet geïnteresseerd bent in computers en netwerken. Als je je HEOS-apparaat voor het eerst installeert, heb je alleen maar het wachtwoord van je draadloze netwerk nodig; de rest van de installatie is meestal heel eenvoudig. Daarna is het een fluitje van een cent om andere HEOS-apparaten aan te sluiten, kennis van netwerken en codes is niet nodig. Maar als je toch hulp nodig hebt, staat HiFi Klubben natuurlijk voor je klaar.

Draadloze hifi-muziek in je hele huis

HEOS is een geniaal muzieksysteem dat een wereld aan muziek naar alle kamers van je huis kan sturen. Je hoeft alleen maar een geschikte HEOS-luidspreker of -speler te kiezen en je hebt muziek in je woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor, kinderkamer, badkamer enz. Je fantasie en je portemonnee zijn de enige obstakels, de geluidskwaliteit is geen enkel probleem. Je kunt helemaal zelf kiezen hoe goed je stereo-installatie of home cinema klinkt. Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen tussen alle stereoversterkers en home cinema-receivers van Denon.

De remote-app regelt de muziek en het volume voor iedere afzonderlijke ruimte, maar je kunt natuurlijk ook in je hele huis naar dezelfde muziek luisteren. Of voeg meerdere ruimtes samen in groepen, bijvoorbeeld een groep voor volwassenen en een groep voor kinderen.

Voor HEOS hoef je geen kabels te trekken tussen verschillende ruimtes en je kunt het systeem gemakkelijk uitbreiden voor meerdere ruimtes. En als je een keer gaat verhuizen, kun je alles heel eenvoudig inpakken en meenemen. Ben je toevallig aan het renoveren of laat je een nieuw huis bouwen, dan kun je luidspreker- en netwerkkabels inbouwen in de muren en alle benodigde spelers en versterkers verzamelen in een centrale techniekruimte. HEOS biedt je alle mogelijkheden.

Denk eraan dat je bij HEOS kunt kiezen uit twee verschillende stand-by-instellingen: netwerkstand-by en sluimerstand (Deep Standby). Als je wilt dat je speler altijd gebruiksklaar is – bijvoorbeeld voor de TV of de hoofdinstallatie in je woonkamer – dan kies je de eerste instelling.

In kamers waar je minder vaak naar muziek luistert, kun je kiezen voor de sluimerstand. Dat betekent dat je de speler aan moet zetten en even moet wachten, maar het stand-byverbruik is daarentegen slechts 0,5 watt, net als bij de milieuvriendelijke surroundreceivers van Denon. En dat is niet alleen goed nieuws voor je elektriciteitsrekening, maar ook voor het milieu.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Draadloze subwoofer voor Denon-luidsprekers en -soundbars met geïntegreerde HEOS
 • Diep en vol basgeluid voor films en muziek
 • Eenvoudige installatie via HEOS-app
 • Elegante matzwarte finish met textiel
 • Onderdeel van Denon’s draadloze HEOS-multiroomsysteem

Tegens

 • Alleen bedoeld voor draadloze Denon-luidsprekers en -soundbars met geïntegreerde HEOS

Accessoires voor de Denon Home Subwoofer

Technische specificaties

Formaat woofer8"
Constructie behuizingBasreflex

Recensies


4.7
20 recensies
5
14
4
6
3
0
2
0
1
0
Tømrermester
Denemarken
6 dagen geleden
Tømrermester
Denemarken
Patryk
Duitsland
4/4/2024
Patryk
Duitsland
Jan
Nederland
4/1/2024
Jan
Nederland
Michael
Noorwegen
2/28/2024

Geeft een goede punch. Heeft het grootste deel van HEOS by Denon, ook gemakkelijk te verbinden met andere delen van het systeem!

Michael
Noorwegen
Hannu
Zweden
2/23/2024

Aangevuld met mijn bestaande Denon Home 350 met deze subwoofer. De 350 heeft al goede baskarakteristieken, en het verschil is vooral merkbaar als je het volume verhoogt, wanneer er een heel andere druk in de bas zit. Het was gemakkelijk om de sub toe te voegen via de HEOS-app en hij heeft ook een discreet ontwerp en kan gemakkelijk in de kamer worden weggestopt.

Hannu
Zweden

Aanbevolen producten