Skip to content
€ 938,00stuk
Zwart
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Een echt surroundeffect zonder aparte installatie en kabels. De grote soundbar van Sonos geeft je TV een ultramassief geluid.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sonos Arc – exclusieve en geavanceerde soundbar met Dolby Atmos en 3D-surroundeffect voor de TV

 • Voor TV’s van 55” en groter
 • 3D-surroundeffect met Dolby Atmos op geschikte TV’s (eARC)
 • Volume enz. wordt aangestuurd met de afstandsbediening van de TV
 • Kan worden uitgebreid tot 5.1-kanaals surround met draadloze achterluidsprekers en subwoofer van Sonos
 • Volledig draadloze integratie met Sonos-systeem en streamingservices (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster enz.)*

De Sonos Arc is de grootste en meest geavanceerde soundbar die Sonos tot nog toe heeft gemaakt. Hij is ontworpen voor een groot en indrukwekkend TV-geluid, of je nu een film of serie kijkt of gaat gamen. Dankzij Dolby Atmos krijgt de TV bijvoorbeeld een mooi 3D-surroundeffect.

De Arc gaat tegelijkertijd met de TV aan en uit, en je kunt het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. En met geïntegreerde microfoons en voice-control kun je rekenen op een unieke gebruikerservaring.

De Sonos Arc heeft een mooi, rond ontwerp en met een breedte van bijna 115 cm past hij perfect bij TV’s van 55 inch en groter. Met de geavanceerde surroundprocessor en 11 geïntegreerde luidsprekers produceert hij een geluid dat heel veel beter klinkt dan de piepkleine luidsprekertjes in je TV. Ook krijg je Night Sound – een instelling die geoptimaliseerd is voor laag volume, bijvoorbeeld ’s avonds als de kinderen al naar bed zijn.

Naast een mooi TV-geluid biedt het Sonos-systeem heel veel handige functies, zoals volledige app-bediening, internetradio en een ruime keuze aan geïntegreerde streamingservices. En de Arc werkt natuurlijk perfect samen met het Sonos-multiroomsysteem, zodat je elke kamer van je huis kunt vullen met draadloze muziek.

Eenvoudig uitbreiden met nóg meer surround

Voeg twee discrete, draadloze Sonos-luidsprekers toe als achterkanalen van de Sonos Arc en je hebt een 5-kanaals surroundsysteem dat films echt tot leven brengt. Als je nog meer lage tonen en een betere basweergave wilt hebben, kun je hem uitbreiden met een draadloze Sonos-subwoofer.

En ook al is het geen echte surround home-cinema, je krijgt wel een geluid dat past bij de geweldige beeldkwaliteit van tegenwoordig. En dat zonder installatie of kabels zoals bij een traditionele oplossing.

De Sonos Arc is verkrijgbaar met een finish van matwit of matzwart. Speciaal ophangsysteem apart verkrijgbaar.

Let op: Net als de andere nieuwe producten van Sonos heb je voor de Sonos Roam de nieuwe S2-app nodig. Als je oudere Sonos-producten in je systeem hebt, kan het zijn dat je hier een aparte S1-app voor nodig hebt. Of je kunt langskomen bij HiFi Klubben. Dan vertellen wij je hoe je je oudere Sonos-producten kunt inruilen voor nieuwe en je hele systeem kunt upgraden naar het S2-platform.

Sonos Arc – de eenvoudige oplossing voor surround
De installatie van de Arc is echt heel eenvoudig. Als je voor het eerst tegen je Sonos-app ‘zegt’ dat je een Arc aan het systeem wilt toevoegen, start de app automatisch een slimme hulpgids die er stap voor stap voor zorgt dat alles goed wordt aangesloten en correct wordt ingesteld – inclusief eventuele draadloze achterluidsprekers en subwoofers.

De Sonos Arc beschikt over een echte surroundprocessor en elf digitale versterkers die acht bas-/middenspeakers en drie tweeters aansturen. Dat wil zeggen dat je de Arc kunt gebruiken voor de midden- en voorkanalen van een Sonos-surroundsysteem, maar dankzij de processor en de speciale hoek van de luidsprekers kan hij ook in zijn eentje een overtuigend surroundeffect geven.

En als je TV eARC heeft, dan wordt het nóg leuker. Dan kun je het Dolby Atmos-signaal van de TV namelijk doorsturen via de HDMI-kabel, zodat je een mooi 3D-surroundeffect krijgt met een hoogtedimensie. Sommige blu-rays en spelcomputers hebben Dolby Atmos, net als een groeiend aantal Netflix-titels en andere videostreamingservices.Sonos – het originele draadloze multiroom-muzieksysteem
Sonos is het originele multiroom-muzieksysteem voor het hele gezin en voor alle kamers in huis. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en vrijwel alle streamingservices zijn geïntegreerd. En bovendien, Sonos is zonder twijfel het meest verkochte en meest geteste streamingsysteem dat er bestaat.

De streamingservices TIDAL (inclusief TIDAL HiFi), Spotify, Deezer enz. zijn volledig geïntegreerd in het Sonos-systeem, zodat je direct toegang hebt tot meer dan 50 miljoen nummers. Alles wordt draadloos aangestuurd met je smartphone/tablet (iOS/Android) of PC/Mac.

En Sonos wordt voortdurend geüpdatet met nieuwe functies. De updates worden automatisch via internet geïnstalleerd op je Sonos-systeem. Zo wordt je HEOS-systeem steeds beter en beter – helemaal vanzelf!*

Heel eenvoudig surroundgeluid uit de TV
En als je van films en TV met goed geluid houdt, maar geen zin hebt in extra apparaten en kabels, dan is Sonos de perfecte oplossing. Je kunt namelijk twee draadloze Sonos-luidsprekers toevoegen als de achterkanalen van je Sonos-soundbar. Zo krijg je een 5-kanaals surroundsysteem dat je films echt tot leven brengt. Als je nog meer lage tonen en een betere basweergave wilt hebben, kun je hem uitbreiden met een draadloze Sonos-subwoofer.

En ook al is het geen echte surround home-cinema, je krijgt wel een geluid dat past bij de geweldige beeldkwaliteit van tegenwoordig. En dat zonder installatie of kabels zoals bij een traditionele oplossing. Je kunt het volume natuurlijk regelen met de afstandsbediening van je TV – heel eenvoudig en betaalbaar

Sonos-app – alle streamingmuziek binnen handbereik
Met de gratis Sonos-app voor Apple iOS/Android krijg je alle muziek in de hele wereld binnen handbereik. Dit geldt zowel voor je eigen collectie op PC/Mac of NAS als voor internetradio en streamingservices zoals TIDAL, Spotify, Apple Music en Deezer.

Met name de tablet-app is een klasse apart. Hier krijg je namelijk een groot en kristalhelder kleurenscherm waarmee het een genot wordt om te navigeren tussen de vele mogelijkheden en om de mooie albumhoezen te bekijken. Of je stuurt gewoon alles aan met je computer.

Welke oplossing je ook kiest, je krijgt een mooie en overzichtelijke gebruikersinterface waarmee het doodsimpel wordt om muziek in het hele huis te beluisteren. Omdat de eenheden onderling communiceren, kan iedereen in het gezin in verschillende kamers zijn of haar eigen app-controller gebruiken – tegelijkertijd!

Direct muziek streamen vanaf je smartphone of tablet
Als je jouw muziek liever bij je hebt op je smartphone, dan is Sonos ook heel handig. Als je ingelogd bent op het draadloze netwerk, hoef je alleen maar de Sonos-app te openen, ‘Mijn Sonos’ te kiezen en de muziek uit je draagbare muziekcollectie af te spelen. Het is ook slim om muziek die je niet via streamingservices kunt beluisteren op te slaan op je smartphone of tablet.

Meer dan genoeg mogelijkheden voor kritische oren
Met Sonos kun je streamen met echte CD-kwaliteit, en dat kun je gebruiken als basis voor een serieuze hifi-oplossing. Bijvoorbeeld door te streamen van een ‘lossless’ streamingservice zoals TIDAL HiFi, of de muziek op je computer of netwerkschijf.

Een draadloze Sonos-versterker is in feite een complete muziekinstallatie die een paar goede hifi-luidsprekers kan aansturen, en op die manier klinkt de muziek al veel beter dan met een simpele streamingluidspreker. De ultieme installatie bestaat echter uit de draadloze Sonos-muziekstreamer in combinatie met een serieuze, fullsize installatie. Dan krijg je echt hifi-geluid, maar ook alle draadloze mogelijkheden en een superhandige app-controller.

Multiroom – draadloze muziek in het hele huis
Sonos is een geniaal muzieksysteem dat een wereld aan muziek naar alle kamers van je huis kan sturen. Woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor, kinderkamer, badkamer – elke ruimte verdient een Sonos-muziekspeler of -streamingluidspreker! Sonos is supergemakkelijk te installeren. Je hoeft niets in te bouwen in de muren en kunt alles weer zo meenemen mocht je gaan verhuizen.

Om aan de slag te gaan heb je alleen een smartphone, tablet, PC en een draadloze luidspreker van Sonos nodig. Als je draadloze muziek in nog een kamer wilt ontvangen, hoef je alleen maar een nieuwe draadloze luidspreker neer te zetten, de handleiding te volgen en even te wachten – dat is alles!

Wil je het extra stabiele, eigen draadloze netwerk van Sonos – Sonos Net –gebruiken in plaats van het gewone Wi-Fi-netwerk, dan moet een van je luidsprekers/muziekspelers (of een Sonos-netwerkadapter) zijn aangesloten op de netwerkrouter.

SonosNet heeft vaak een veel beter bereik omdat de afzonderlijke Sonos-componenten elkaar aanvullen in een zogenoemd ‘mesh-netwerk’ dat het signaal door je hele huis verspreidt. Heel handig als je bijvoorbeeld in een groot huis of appartement woont.Wanneer moet ik SonosNet gebruiken in plaats van Wi-Fi?

Trueplay – optimaal geluid bij iedere plaatsing
Trueplay is een slimme functie die met behulp van een iPhone/iPad en verschillende testtonen het geluid van een aantal luidsprekers van Sonos optimaliseert – zelfstandig, in combinatie met een subwoofer of surroundsysteem van Sonos. Je hoeft de luidspreker(s) alleen maar neer te zetten op de plek waar je ze wilt hebben, en de instructies van de wizard te volgen.

Zodra je een aantal metingen hebt gedaan met de testtoon past Sonos de klankbalans automatisch zo aan, dat je het best mogelijke geluid in de grootst mogelijke luisterzone krijgt, zonder dat je zelf de klank hoeft af te stellen.

Ook ideaal voor inbouwoplossingen
Als je aan het bouwen of verbouwen bent en in het hele huis geluid wilt, biedt Sonos eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld inbouwluidsprekers in alle kamers installeren en de luidsprekerkabels via de muur laten lopen naar een centrale techniekkast of kantoor. Hier plaats je dan de benodigde Sonos-spelers en eindversterkers, en je hebt geluid in het hele huis; alles werkt via de afstandsbediening en iedere kamer krijgt de geluidskwaliteit die jij wilt.

Sonos heeft ook zijn eigen inbouwluidsprekers voor in de muur en het plafond, en outdoorluidsprekers voor op het terras bijvoorbeeld. Maar je kunt ook kiezen uit het uitgebreide assortiment inbouwluidsprekers van DALI en Bowers & Wilkins. En HiFi Klubben helpt je hier natuurlijk graag mee!

* De streamingservices en functies van het Sonos-systeem zijn voortdurend in ontwikkeling. Ga naar de website van Sonos zelf voor de meest actuele status.

Let op: een aantal oudere producten van Sonos – bijv. CONNECT (Gen 1), CONNECT:AMP (Gen 1) en PLAY:5 (Gen 1) – wordt niet ondersteund door de nieuwe Sonos App S2 en dus ook niet bijgewerkt met de nieuwste functies. Als je deze apparaten toch in je Sonos-systeem wilt gebruiken – eventueel in combinatie met nieuwere Sonos-producten – moet je de Sonos App S1 blijven gebruiken. Neem contact op met HiFi Klubben of controleer je systeem op sonos.com voor meer informatie.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Ontworpen voor TV’s van 55” en groter
 • Geeft een indrukwekkend surroundeffect
 • 3D-effect met Dolby Atmos op geschikte TV’s (eARC)
 • Kan worden uitgebreid tot 5.1-kanaals surround met draadloze achterluidsprekers en subwoofer van Sonos
 • Volume enz. wordt aangestuurd met de afstandsbediening van de TV
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten
 • Trueplay-ruimtecorrectie (via Apple iOS-apparaten)
 • Volledig draadloze integratie met Sonos-systeem en streamingservices (TIDAL, Spotify, Deezer, Napster enz.)*
 • Eenvoudige installatie via Sonos-app
 • Voice-control met geïntegreerde microfoons (Google Assistant, Amazon Alexa)
 • Touchknoppen voor basisfuncties (play/pauze/skip enz.)
 • Night Sound voor luisteren met laag volume
 • Elegante finish van wit of zwart
 • Speciaal ophangsysteem apart verkrijgbaar

Tegens

 • Het geluid uit de TV moet worden aangesloten met een HDMI-kabel (de rest is draadloos)
 • Geen muziek streamen via Bluetooth
 • De TV moet Dolby Atmos ondersteunen via HDMI om de volledige ervaring te krijgen
 • Een traditioneel home-cinemasysteem met aparte luidsprekers geeft een veel beter geluid en surroundeffect

Reviews

Video's over de Sonos Arc

Accessoires voor de Sonos Arc

Technische specificaties

Inclusief subwooferNee
Type radioInternet radio
TechnologieënDolby Atmos, Google Assistant
StreamingdienstenSpotify, Tidal, youSee musik, Soundcloud, Apple Music, Deezer, Napster
StembedieningGeïntegreerd

Recensies


4.8
89 recensies
5
76
4
11
3
1
2
1
1
1

Aanbevolen producten