Skip to content
NAD
Voorversterker

NAD C165BEE

€ 999,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De perfecte versterker voor iedereen die zoekt naar beter geluid en meer flexibiliteit dan een geïntegreerde oplossing kan geven. 

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C165BEE - volledig verzorgt tot in het kleinste details

Met de C165BEE heeft NAD in principe de voorversterker genomen van de geïntegreerde C375BEE versterker en deze in een eigen kast geplaatst. Naast verbetering van de meest kritische circuits heeft de C165BEE o.a. ook een hoge-kwaliteit ingebouwde phono-voorversterker gekregen, die zowel geschikt is voor MM en MC elementen. Zo kun je volledig profiteren van een kwaliteits draaitafel zonder te hoeven investeren in een aparte RIAA voorversterker.

Met de voorversterker in een aparte behuizing worden de gevoelige lijnsignalen geïsoleerd van de zware componenten in het vermogensdeel, zodat je minder interferentie en een betere signaal/ruisverhouding krijgt - met andere woorden, beter geluid. De C165BEE is in eerste instantie gemaakt om bij de eindversterker C275BEE te passen, maar kan ook eenvoudig gebruikt worden bij versterkers van andere fabrikanten.

NAD C165BEE - volledig verzorgt tot in het kleinste details
Met de C165BEE heeft NAD in principe de voorversterker genomen van de geïntegreerde C375BEE versterker en deze in een eigen kast geplaatst. Naast verbetering van de meest kritische circuits heeft de C165BEE o.a. ook een hoge-kwaliteit ingebouwde phono-voorversterker gekregen, die zowel geschikt is voor MM en MC elementen. Zo kun je volledig profiteren van een kwaliteits draaitafel zonder te hoeven investeren in een aparte RIAA voorversterker.

Met de voorversterker in een aparte behuizing worden de gevoelige lijnsignalen geïsoleerd van de zware componenten in het vermogensdeel, zodat je minder interferentie en een betere signaal/ruisverhouding krijgt - met andere woorden, beter geluid. De C165BEE is in eerste instantie gemaakt om bij de eindversterker C275BEE te passen, maar kan ook eenvoudig gebruikt worden bij versterkers van andere fabrikanten.

De C165BEE wordt geleverd in grafiet afwerking.

NAD C165BEE - bijzondere pluspunten
+ Zware en stabiele mechanische structuur
+ Aparte ingebouwde hoofdtelefoonversterker
+ Geavanceerde ingebouwde MM/MC phono voorversterker
+ Systeem afstandsbediening

NAD C165BEE - speciale beperkingen
- Geen speciale ingang voor MP3-speler

Unieke details zorgen voor superieur geluid
De exclusieve BEE initialen geven aan dat NAD\s legendarische hoofdontwerper Bjorn Erik Edvardsen een sterk stempel heeft gezet op de C165BEE. De versterker is vanuit het niets nieuw ontworpen, en de verbeterde print lay-out helpt, samen met het gebruik van zogenaamde surface mount-devices (SMD), om ruis en vervorming te reduceren tot een extreem laag niveau.

Ingangen met Class A technologie
De echte sterren van de C165BEE zijn de pure Class A ingangsmodules, rechtstreeks ontleend aan NAD\'s exclusieve Masters Series. Class A-modules combineren de korte signaalweg van IC-gebaseerde op-amps met de hogere signaal-en stroomcapaciteit van discrete transistoren. In de C165BEE is het SMD techniek die gebruikt wordt om de fysieke afmetingen van het circuit te minimaliseren, terwijl aluminium heatsinks voor een optimale werktemperatuur zorgen.

Deze unieke NAD C165BEE constructie zorgt voor een snelle respons en een uiterst nauwkeurige basweergave, terwijl de hoge frequenties zijdezacht zijn en zonder irriterende effecten. De algehele verbetering in geluidskwaliteit ten opzichte van eerdere modellen is zo dramatisch dat je het gewoon met je eigen oren moet horen om het verschikl te kunnen waarderen.

Verwent zowel draaitafel als hoofdtelefoon
Als je de gelukkige eigenaar bent van een goede draaitafel, kun je je verheugen op een ongebruikelijk complete RIAA voorversterker in de C165BEE. Dit kwaliteitscomponent is natuurlijk van topklasse, maar daarnaast heeft de phono module twee drie-fase aanpassingen die je in staat stellen om zowel de weerstand en capaciteit van de ingang te optimaliseren. Dit steltjeu in staat om perfecte omstandigheden voor uw pick-up te creëren, of het nu om MM of MC-type elementen gaat.

De C165BEE is ook uitgerust met een ingebouwde hoofdtelefoonversterker, voor een geluidskwaliteit die mijlen verheven is boven de constructies die je bij de meeste altarnatieven in de markt aantreft. Hiermee heb je een effectieve mogelijkheid om te kunnen profiteren van een fantastische muziekweergave, de beste die de hoofdtelefoons van vandaag kunnen bieden.

Gebruik van de toonregeling
Als je het af en toe wel eens nodig vindt om het geluid te fine-tunen - bijvoorbeeld bij oudere opnamen - kun je zien dat NAD\'s toonregeling alleen werkt als er een noodzaak voor is, zelfs in verre frequentiegebieden. Je kunt een beetje te boemerige bass of overmatige hoge tonen dempen, zonder een sluier over de muziek te leggen zoals als in veel andere constructies. De toonregeling kan uiteraard volledig worden uitgeschakeld (Tone Defeat) als je deze niet nodig hebt.

'

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

  • Zware en stabiele mechanische structuur Aparte ingebouwde hoofdtelefoonversterker Geavanceerde ingebouwde MM/MC phono voorversterker Systeem afstandsbediening

Tegens

  • Geen speciale ingang voor MP3-speler

Accessoires voor de NAD C165BEE

Technische specificaties

Vervorming (THD)0,05%
Signaal-ruisverhouding112 dB

Aanbevolen producten