Skip to content

NADC165BEEVoorversterker

De perfecte versterker voor iedereen die zoekt naar beter geluid en meer flexibiliteit dan een geïntegreerde oplossing kan geven. 

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C165BEE - volledig verzorgt tot in het kleinste details

Met de C165BEE heeft NAD in principe de voorversterker genomen van de geïntegreerde C375BEE versterker en deze in een eigen kast geplaatst. Naast verbetering van de meest kritische circuits heeft de C165BEE o.a. ook een hoge-kwaliteit ingebouwde phono-voorversterker gekregen, die zowel geschikt is voor MM en MC elementen. Zo kun je volledig profiteren van een kwaliteits draaitafel zonder te hoeven investeren in een aparte RIAA voorversterker.

Met de voorversterker in een aparte behuizing worden de gevoelige lijnsignalen geïsoleerd van de zware componenten in het vermogensdeel, zodat je minder interferentie en een betere signaal/ruisverhouding krijgt - met andere woorden, beter geluid. De C165BEE is in eerste instantie gemaakt om bij de eindversterker C275BEE te passen, maar kan ook eenvoudig gebruikt worden bij versterkers van andere fabrikanten.

  • Zware en stabiele mechanische structuur Aparte ingebouwde hoofdtelefoonversterker Geavanceerde ingebouwde MM/MC phono voorversterker Systeem afstandsbediening

Technische specificaties

Signaal-ruisverhouding112 dB
Vervorming (THD)0,05%

Recensies


5.0
2 recensies
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Norbert
Duitsland
3/2/2023

Beste voorversterker die ik tot nu toe heb gehad, vervangt Kenwood Basi C2!!

Norbert
Duitsland
Knut
Noorwegen
3/1/2023

Zeer tevreden met het ontwerp en de soundscape :-)

Knut
Noorwegen

Accessoires voor de NAD C165BEE

Aanbevolen producten