Skip to content
€ 1.099,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Krachtige geïntegreerde versterker die ontworpen is om pure kwaliteit te leveren. De gebruikte componenten zijn streng geselecteerd op hun audiofiele kwaliteiten, en dankzij de Phono MM aansluiting kun je ook je vinyl collectie beluisteren.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

De Marantz PM8006 is een volledig discreet opgebouwde current feedback stereo versterker, ideaal voor muziekliefhebbers die zowel een hoogwaardige weergavekwaliteit als een veelzijdige bediening wensen. De versterker levert 2x70 Watt in 8 Ohm, waarbij de symmetrische circuits een perfect gebalanceerd stereobeeld weten te creëren.

Om een echt unieke luisterervaring te krijgen hebben de ontwerpers van Marantz de uitgangsspanning karakteristiek geoptimaliseerd en het circuit van de dubbel afgeschermde toroïde transformator zodanig ontworpen, dat het optimaal gebruik maakt van de voedings bandbreedte. Het resultaat is een current feedback versterker met een enorme energiereserve, die in staat is om zelfs de meest veeleisende luidsprekers met simpel gemak aan te sturen. Om verder verzekerd te zijn van de best mogelijke weergavekwaliteit beschikt de PM8005 over current feedback HDAM-SA3s, en over een drievoudig gelaagde bodemplaat die trillingen helpt elimineren. De PM8006 biedt tevens een source-direct mode voor het zuivsrst mogelijke signaal en een Phono MM ingang om van je vinyl collectie te genieten. Kortom, een droom van een versterker.

Leverbaar in zwart en zilver-goud

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 4 ohm100 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm70 watt