Skip to content

LGOLED77C25LBOLED-TV

Hoogwaardige 77” 4K OLED-TV met superkrachtige α9 Gen5 AI processor, indrukwekkende helderheid dankzij het EVO-paneel. Inclusief Gaming Dashboard en slim en gebruiksvriendelijk besturingssysteem met persoonlijke profielen.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

LG OLED77C25LB – Hoogwaardige 77” 4K OLED-TV met een helder EVO-paneel, een superkrachtige α9 Gen5 AI processor, geavanceerd Gaming Dashboard en een snel en slimme gebruikersinterface

De LG OLED77C25LB is een hoogwaardige 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft LG zijn laatste generatie OLED-EVO-beeldpanelen van LG gebruikt met zijn krachtige α9 Gen5 AI processor -processor. Samen met de Brightness Booster zorgt dit voor 20% hogere piekhelderheid. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe. Bij de OLED77C25LB heeft LG bovendien een speciaal Eye Comfort Display filter toegevoegd waardoor je geen last krijgt bij langer kijken.

Eindeloos veel entertainment met LG webOS

De LG OLED77C25LB heeft de laatste versie van webOS, die zorgt voor heel veel Smart TV-functies en gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Nieuw dit jaar is dat je je eigen persoonlijke profielen kunt aanmaken. Zo krijgen jij en je gezinsleden op maat gemaakte voorstellen afgestemd op het persoonlijke kijkgedrag.

Je kunt de TV gemakkelijk met je stem bedienen via de LG webOS en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de eenvoudige en gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

Game Optimizer en gaming dashboard

Als je spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, zorgt Game Optimizer voor de meest optimale weergave van games. Dan slaat het beeldsignaal een aantal geïntegreerde processoren in de TV over, waardoor je een supersnelle en soepele respons krijgt van 1 ms – net als op je PC-monitor. De TV werkt perfect samen met NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium.

Ook krijg je een speciaal game dashboard waarmee je via een eenvoudig menu snel toegang krijgt tot verschillende instellingen die je snel en makkelijk kunt aanpassen tijdens het gamen. De OLED77C25LB is voorzien van de nieuwste HDMI 2.1-functies voor gaming, zoals VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) en HFR (High Frame Rate, 4K/120). Zo haal je het beste uit de nieuwste spelconsoles, zoals de Xbox Series X en PlayStation 5.*

De LG OLED77C25LB is verkrijgbaar met een witte finish (Calming Beige). Inclusief eenvoudigde, slimme afstandsbediening.

Let op: HiFi Klubben adviseert je altijd om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten op de TV, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Highlights

 • Ultraslank LG OLED EVO-paneel met Brightness Booster
 • Krachtige α9 Gen5 AI processor met Dynamic Tone Mapping Pro
 • Dolby Vision IQ met Precision Detail en Dolby Atmos
 • Geavanceerd Gaming Dashboard met NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium, en VRR-ondersteuning
 • Personaliseerbaar en Slim webOS besturingssysteem
Olaf Van Gremberghe
Breda
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Olaf Van Gremberghe

 • Ultraslank 4K OLED EVO-paneel
 • α9 Gen5 AI processor / Dynamic Tone Mapping Pro
 • Perfecte zwartweergave
 • Veel geavanceerde gamingopties
 • Geïntegreerde microfoon voor voice-control (webOS)
 • Ondersteunt Dolby Vision IQ met precicion Detail.
 • HDMI 2.1 op alle ingangen
 • Timeshift/pauzefunctie

Technische specificaties

Resolutie4K Ultra HD
Beeldformaat77"
Schermtype OLED
HDR Formaten Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Beeldfrequentie 120 Hz
Beeldprocessor α9 Gen5 AI Processor 4K
Game modeJa

Accessoires voor de LG OLED77C25LB

Aanbevolen producten

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
€ 725,00 / € 995,00 / stuk
106
Argon Audio FORTE A55 Draadloze luidspreker - stereo
Draadloze luidspreker - stereo
€ 699,00 / € 999,00 / paar
17
DALI KATCH ONE Soundbar
Soundbar
€ 749,00 / stuk
6
Denon DHT-S316 Soundbar
Soundbar
€ 179,00 / € 219,00 / stuk
40
Argon Audio FENRIS A5 Draadloze luidspreker - stereo
Draadloze luidspreker - stereo
€ 499,00 / paar
39