HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Tip van de maand

April

Iedereen die bij Hi-Fi Klubben werkt is totaal bezeten van goed geluid, en die passie willen we graag met zoveel mogelijk mensen delen. Elke maand vragen we een van hen daarom om wat meer vertellen over een bepaalde installatie.

Deze maand praten we met Filip Gran Reierskog. Hij werkt parttime bij Hi-Fi Klubben in Trondheim en in zijn vrije tijd speelt hij voornamelijk games. Filip adviseert een installatie die bestaat uit een NAD D3020v2 en twee Argon Alto 55-vloerluidsprekers. ‘Als je een goede installatie zoekt zonder je spaarrekening leeg te trekken, dan moet je deze hebben’, zegt Filip.

Als je echt een goede installatie wilt, dan zou je als hifi-liefhebber het liefst een bodemloze portemonnee hebben. Maar totdat je je droombaan hebt gevonden, of eindelijk eens de Staatsloterij wint, moet je wel kunnen genieten van goed geluid. ‘En met deze installatie krijg je het meeste geluid voor je geld’, aldus Filip. ‘Zelfs met alle kabels en accessoires die je nodig hebt, kost hij minder dan 1.000 euro!’

De versterker is compact en heel gebruiksvriendelijk. En toch heeft hij alle functies die je tegenwoordig nodig hebt. Je kunt muziek streamen vanaf je mobiel, tablet, PC en TV, met een voortreffelijke kwaliteit. ‘En toch kost hij maar 499 euro’, zegt Filip. De luidsprekers zijn lekker compact en hebben een mooi ontwerp, of je nu voor wit of voor zwart kiest. ‘Deze luidsprekers klinken echt heel goed, voor een belachelijk lage prijs’, vindt hij. De Argon-luidsprekers kosten maar 458 euro. En dan houd je nog genoeg geld over voor alle kabels.

Als gamer wil Filip niet alleen dat zijn installatie goed klinkt, maar ook dat hij zijn games een extra dimensie geeft. Niet voor niets is een van de nummers die hij heeft uitgekozen om te laten horen hoe de installatie klinkt ,afkomstig uit zijn favoriete game. Hij heeft gekozen voor Alain Johannes met Wildlands uit Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Het tweede nummer is Comba van het album No Sheet van de elektronicagroep Mono. ‘Hier hoor je pas echt hoe goed alles klinkt! Maar het allerleukste is om een echt goede game te spelen over deze installatie’, vertelt Filip.

‘Dit is absoluut de beste installatie die je onder de 1.000 euro kunt kopen’, zegt hij samenvattend.