HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest ThunderBird ZERO Luidsprekerkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /paar
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest ThunderBird ZERO Luidsprekerkabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} paar

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De ThunderBird ZERO is een solide, extreem geavanceerde luidsprekerkabel met ZERO-technologie en massieve geleiders van ultrazuiver PSC+-koper. Een compromisloze kabel voor grote high-end installaties met grote luidsprekers. 72V DBS-systeem.

AudioQuest ThunderBird ZERO – compromisloze luidsprekerkabel voor grote high-end installaties

 • ZERO-technologie voor lossless signaaloverdracht met perfecte dynamiek
 • Geleiders van massief PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+)
 • Exclusieve stekkers van ultrazuiver, verzilverd koper
 • 72V DBS (Dielectric Bias System) en koolstofgebaseerde NDS-isolatie (Noise Dissipation System)
 • Op bestelling verkrijgbaar in alle mogelijke lengtes en configuraties

De ThunderBird ZERO is een erg solide, geavanceerde luidsprekerkabel met solidcore-geleiders van ultrazuiver PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+). Het oppervlak van dit metaal is zo extreem zuiver en gelijkmatig dat de signaaloverdracht beter is dan bij alle andere kopergeleiders, ook zonder verzilvering. Met deze luidsprekerkabel krijg je een signaaloverdracht met absoluut minimale vervorming en signaalverlies, zelfs bij extreem krachtige eindversterkers en grote, stroomverslindende high-end luidsprekers.

ZERO – de onzichtbare luidsprekerkabel

AudioQuest heeft de ThunderBird ZERO zo ontwikkeld dat hij eigenlijk ‘elektrisch’ onzichtbaar is. Dat betekent dat de uitgangsimpedantie van de versterker nauwkeurig afgestemd moet zijn op de impedantie (elektrische weerstand) van de luidspreker, en die varieert afhankelijk van het muzieksignaal. De traditionele oplossing voor dit probleem is een kabel met een impedantie die in de buurt komt van de gemiddelde impedantie van een gemiddelde luidspreker. Maar dan is de kabel nog steeds een bottleneck en een mogelijke bron van fouten.

Dankzij de ZERO-technologie is AudioQuest erin geslaagd om een kabel te ontwikkelen zonder eigen impedantie, waardoor hij het signaal zo goed als intact laat, zonder vervorming of compressie. En dat hoor je terug in de vorm van een betere dynamiek, een betere transient-respons en een mooiere basweergave die je kamer echt op zijn kop zet.

De ThunderBird is ook verkrijgbaar in een speciale BASS-versie, speciaal voor bassignalen en middentonen in een bi-wire-installatie. Deze kabel is wat eenvoudiger dan de ZERO, en dat merk je aan de prijs. Daarbij is deze kabel ook alleen voor dit specifieke doel geschikt.

De AudioQuest ThunderBird ZERO is standaard verkrijgbaar als single-wire (2 x banaanstekker > 2 x banaanstekker). Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.

Specificaties

 • Aansluiting : Kouddrukgelaste, verzilverde banaanstekkers
 • Kabellengte : 2 / 2,5 / 3 / 3,5 / 4 meter, single-wire
 • Type : Luidsprekerkabel
 • Kleur : Zwart/Blauw
 • Geleidermateriaal: PSC+-koper (Perfect-Surface Copper+)
 • Geleiderdoorsnede: 2 x 4,73 mm2
 • DBS (Dielectric Bias System)
 • NDS (Noise Dissipation System) met koolstofvezel
 • Standaard verkrijgbaar als single-wire (2 x banaanstekker > 2 x banaanstekker) Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen