HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest SLiP XTRM 14/2 Luidsprekerkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /meter
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest SLiP XTRM 14/2 Luidsprekerkabel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} meter

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De SLiP XTRM 14/2 is een gladde en flexibele luidsprekerkabel die speciaal is ontworpen om ingebouwd te worden. Klinkt erg goed. Gemaakt van LGC- en PSC, verkrijgbaar per strekkende meter.

AudioQuest SLiP XTRM 14/2 – luidsprekerkabel voor inbouwoplossingen

  • Glad en flexibel
  • Kan eenvoudig door buizen worden getrokken
  • Semi-massieve 14 AWG-geleiders (2,08 mm2) van 37% LGC en 63% PSC
  • Relatief compact formaat
  • Verkrijgbaar per strekkende meter, zonder stekkers
  • Certificatie: Voldoet aan de brandeisen van NEC CL3 en CEC FT4

De SLiP XTRM 14/2 is een gladde en flexibele luidsprekerkabel die speciaal is ontworpen om ingebouwd te worden. Hij klinkt erg goed en kan heel eenvoudig door buizen worden getrokken. Ondanks de betaalbare prijs is hij natuurlijk voorzien van echte AudioQuest-kwaliteit, waardoor je goede geluid 100% intact blijft op weg naar je luidsprekers.

De perfecte combinatie van LGC en PSC

De geleiders van de SLiP XTRM 14/2 bestaan uit een combinatie van 37% LGC (Long-Grain Copper) en 63% PSC (Perfect-Surface Copper) met minimale verontreiniging en een mooi, helder geluid.

Om de kabel zo flexibel mogelijk te maken, heeft AudioQuest een aantal dunnere geleiders gebruikt (Semi-Solid Concentric Packed) in plaats van één massieve geleider, wat normaal gesproken wordt gedaan om de vervorming zoveel mogelijk te beperken. De geleiders zijn echter nog steeds een stuk dikker dan die van echte multicore-kabels.

Vergeet niet dat de SLiP XTRM 14/2 ook verkrijgbaar is met vier geleiders (SLiP XTRM 14/4). Deze configuratie kan handig zijn als je kabels over lange afstand wilt leggen, of als je meerdere luidsprekers wilt aansluiten.

De AudioQuest SLiP XTRM 14/2 is verkrijgbaar per strekkende meter.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Specificaties

  • Geleidermateriaal: 37% LGC (Long-Grain Copper) en 63% PSC (Perfect-Surface Copper)
  • Geleiderdoorsnede: 2 x 14 AWG (2,08 mm2)

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen