Skip to content

EEN WERELD VOL
MUZIEK
STREAMING

Met online streamingservices krijg je toegang tot een eindeloze hoeveelheid muziek. Het enige wat je nodig hebt om naar muziek te luisteren is een telefoon, tablet of computer – en natuurlijk goed geluid. Bij HiFi Klubben hebben we systemen die speciaal bedoeld zijn om snel en gemakkelijk muziek te streamen via jouw favoriete streamingservice.

INSTALLATIES MET GEÏNTEGREERDE
STREAMING

Een installatie met geïntegreerde streaming heeft alles wat je nodig hebt om naar je favoriete streamingservice te luisteren. Veel van dit soort systemen hebben ook geïntegreerde Bluetooth, voor nog meer draadloze mogelijkheden.

Hiermee krijg je alles in één:

 • een moderne hifi-oplossing
 • heel veel keuze uit luidsprekers
 • optimale gebruiksvriendelijkheid


Veel streamingsystemen werken ook perfect samen met draadloze multiroomluidsprekers. Zolang ze hetzelfde multiroomsysteem ondersteunen, kun je alles aansturen met je telefoon of tablet. Sommige multiroomluidsprekers kun je bovendien gebruiken als draadloze achterluidsprekers van je home-cinema. Vraag HiFi Klubben om hulp – we staan altijd voor je klaar!

Installaties
met streaming

GEEF JE INSTALLATIE EEN TWEEDE LEVEN MET EEN 
MUZIEKSTREAMER

Heb je al een goede installatie, maar nog geen streaming? Kies dan voor een muziekstreamer.

Dat is een compact kastje dat je huidige installatie een tweede leven geeft. Bijvoorbeeld omdat je dan ineens kunt streamen vanuit Spotify, TIDAL, Apple Music enz. Meer informatie over de populairste streamingservices vind je hier.

DE POPULAIRSTE
MUZIEKSTREAMERS

DRAADLOZE LUIDSPREKERS MET
MULTIROOM

Met draadloze multiroomluidsprekers kun je muziek streamen naar verschillende kamers tegelijkertijd. Je kunt in je hele huis naar hetzelfde nummer luisteren, of naar een ander nummer in elke kamer – en je stuurt alles heel eenvoudig aan via een app op je telefoon. 

Hieronder zie je hoe je met draadloze Bluesound-luidsprekers en de BluOS-app de muziek in je hele huis kunt regelen. Als je dat eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders.

Draadloze luidsprekers met
MULTIROOM

EENVOUDIGE
DRAADLOZE
HOME-CINEMA

Vaak kun je ook gebruiken als draadloze achterluidsprekers van een home-cinema, bijvoorbeeld in combinatie met een soundbar. Dan heb je geen grote installatie nodig en ligt je woonkamer niet vol met kabels. Het is heel eenvoudig te installeren en gemakkelijk te gebruiken – en op de afbeelding zie je hoe elegant het eruit kan zien.

Draadloze home-cinema:
 • TV
 • 1 x Soundbar
 • 2 x Draadloze achterluidsprekers
 • 1 x Draadloze subwoofer
 • Goed geluid is het halve werk, ook als je naar films kijkt.

  Je hebt bijna spijt dat je ooit hebt getwijfeld, als je de suizende propellers hoort opstijgen uit de twee achterluidsprekers, of het fysieke geluid van je subwoofer.

  Filmeffecten zorgen voor spanning, ondersteunen het verhaal en verrassen je op precies het juiste moment. En dat hoor je pas echt goed met een home-cinema. En het leuke is... het is veel gemakkelijker dan je misschien denkt.

  DRAADLOZE
  HOME-CINEMA

  Luisteren
  voordat je iets koopt

  Wij luisteren naar wat je wilt en te besteden hebt, en samen vinden we de oplossing die het beste bij jou past. Bij HiFi Klubben staan we altijd voor je klaar!
  Winkel vinden