Skip to content
Denon DSW-1H Draadloze subwoofer

DenonDSW-1HDraadloze subwoofer

Deze draadloze subwoofer geeft films en muziek wat extra basvitamines. Geschikt voor verschillende HEOS-componenten, eenvoudige installatie via app.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon DSW-1H – draadloze subwoofer met een diep en dynamisch basgeluid voor HEOS-systemen

De Denon DSW-1H is een krachtige, gebruiksvriendelijke subwoofer met een diep en dynamisch basgeluid. Hij is de perfecte aanvulling op de exclusieve DHT-S715H, maar je kunt hem ook combineren met een aantal andere Denon-producten met geïntegreerde HEOS.

Dankzij twee geïntegreerde 5,25”-basspeakers is de Denon DSW-1H geschikt voor de meeste gewone kamers. Je kunt hem horizontaal en verticaal plaatsen en HEOS zorgt automatisch voor de juiste instellingen. De laatste aanpassingen doe je snel en simpel met de HEOS-app.

Home-cinema in stappen Dankzij de DSW-1H kun je stapsgewijs een home-cinema samenstellen. Je kunt beginnen door de subwoofer te combineren met een DHT-S716H voor een 3.1-configuratie met heel goed geluid. En als je wilt, en je budget het toelaat, kun je verder uitbreiden met twee draadloze HEOS-luidsprekers voor de achterkanalen. Zo krijg je een echte 5.1-kanaals home-cinema met geluid uit alle richtingen. En met een absoluut minimum aan losse luidsprekers, kabels en gedoe.

HEOS – draadloze muziek in het hele huis De DSW-1H hoort bij het populaire HEOS-multiroomsysteem van Denon. Met HEOS kun je alle muziek in de hele wereld streamen via internetradio en de populairste streamingservices van dit moment, zoals Spotify Connect, TIDAL en Deezer. En dankzij Bluetooth zit je nooit zonder draadloze muziek. Je kunt daarbij alles heel snel en eenvoudig uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en ‑streamers in zo veel kamers als je maar wilt. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

De Denon DSW-1H is verkrijgbaar in het zwart.


Highlights

  • Diep en vol basgeluid voor films en muziek
  • Geschikt voor soundbar en andere Denon-producten met geïntegreerde HEOS
  • Eenvoudige installatie via HEOS-app
  • Kan horizontaal en verticaal geplaatst worden
  • Onderdeel van Denon’s draadloze HEOS-multiroomsysteem

Technische specificaties

Constructie behuizingBasreflex
Formaat woofer5.25"

Aanbevolen producten