Skip to content
Denon CEOL RCD-N10 Muzieksysteem met streaming

DenonCEOL RCD-N10Muzieksysteem met streaming

Dit minisysteem heeft het allemaal! HEOS-multiroom, CD, FM, Spotify Connect, Bluetooth, AirPlay 2, genoeg hifi-vermogen en een prachtig ontwerp.
Matgrijs
stuk(s)€ 441,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon CEOL RCD-N10 – EISA-bekroonde mini-streaminginstallatie met HEOS-multiroom, CD, FM-radio, AirPlay 2, Spotify Connect, Alexa-voice-control en een schitterend hifi-geluid

De CEOL RCD-N10 is een geniale, EISA-bekroonde mini-streaminginstallatie met de allernieuwste en -slimste mogelijkheden, maar ook met bijvoorbeeld een CD-speler en voldoende aansluitingen – net als bij een traditionele stereo-installatie. Deze compacte en stijlvolle installatie heeft alles wat je nodig hebt om het beste van deze twee werelden te combineren – en waar je ook naar luistert, het klinkt geweldig!

En als klap op de vuurpijl heeft de CEOL RCD-N10 geïntegreerde HEOS-multiroom en Amazon Alexa-voice-control, zodat jij en je muziek helemaal klaar zijn voor de toekomst. De bovenplaat heeft een exclusieve, krasbestendige hoogglansfinish met slimme touch-knoppen die licht geven als je ze aanraakt. Kortom, een unieke combinatie die de prestigieuze EISA-award voor ‘Best Compact Music System 2018-2019’ heeft gewonnen.

HEOS by Denon en Apple Airplay 2 – streamingmuziek in je hele huis

De CEOL RCD-N10 is niet alleen een mooi hifi-systeem met een schitterend geluid, hij heeft ook twee manieren om je hele huis te vullen met draadloze muziek. Als een van de weinige apparaten in deze productcategorie heeft de CEOL RCD-N10 namelijk geïntegreerde HEOS-multiroom met eindeloos veel mogelijkheden om jouw favoriete muziek te streamen – van streamingservice en van tienduizenden radiozenders op internet, inclusief enkele van de populairste radiozenders en speciale zenders overal ter wereld.

Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en -streamers in alle andere kamers van het huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk – ervaar het zelf bij HiFi Klubben!

Met AirPlay 2 kun je ook muziek streamen naar andere kamers, als daar tenminste een AirPlay 2-luidspreker staat. En dat is dus inclusief het geluid van YouTube, Netflix en andere apps die (nog) niet worden ondersteund door multiroomsystemen. Geweldig nieuws voor alle Apple-fans.

Echt hifi-geluid en je kunt zelf je luidsprekers kiezen – ook voor de TV

De uitstekende versterker van de CEOL RCD-N10 heeft een vermogen van 2 x 65 watt, zodat jij helemaal zelf je luidsprekers kan kiezen. Kijk maar eens in ons assortiment! Bovendien haalt de CEOL RCD-N10 het allerbeste in een paar goede hifi-luidsprekers naar boven, bijvoorbeeld een compact model van Bowers & Wilkins, DALI of Argon Argon Audio. Als je een set losse luidsprekers koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.

Ook kun je een TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dat is een stuk goedkoper dan een aparte soundbar en is even eenvoudig te gebruiken, en zo kun je genieten van je films en muziek met het hifi-geluid dat ze verdienen.

En vergeet niet: een paar goede hifi-luidsprekers gaat tientallen jaren mee, dus je kunt ze ook gebruiken voor je volgende TV. En de volgende. Met andere woorden, de CEOL RCD-N10 met een paar goede luidsprekers is een uitstekende investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

De CEOL RCD-N10 is verkrijgbaar met een witte, zwarte of grijze finish.

* Voor voice-control moet je een apart apparaat met Alexa-ondersteuning aansluiten op hetzelfde netwerk als de CEOL RCD-N10, bijvoorbeeld een luidspreker of smartphone met voice-control. Het gebruik van voice-control in Nederland moet nog geactiveerd worden door Denon.

Testen van de Denon CEOL RCD-N10

Denon CEOL RCD-N10 Muzieksysteem met streaming

Highlights

 • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met app-controller (iOS/Android)
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz via Roon ondersteuning, Bluetooth
 • Klaar voor Google Assistent en Amazon Alexa-voice-control* (smart-speaker noodzakelijk)
 • Geïntegreerde CD-speler en FM-radio met RDS/RadioText
 • Goed geluid en vermogen voor een mini-installatie
Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

 • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met app-controller (iOS/Android)
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz via Roon ondersteuning, Bluetooth
 • Klaar voor Amazon Alexa-voice-control*
 • Compact en elegant ontwerp en bovenplaat met touch-knoppen
 • Goed geluid en vermogen voor een mini-installatie
 • Geïntegreerde CD-speler en FM-radio met RDS/RadioText
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
 • 2 optische digitale audio-uitgangen voor bijv. TV-geluid
 • Ondersteunt 24-bit HD-audio
 • Aansluiting voor hoofdtelefoon en subwoofer

Video's over de Denon CEOL RCD-N10

Technische specificaties

KleurMatgrijs

Accessoires voor de Denon CEOL RCD-N10