Skip to content
Denon
Muzieksysteem

Denon CEOL N11DAB

€ 509,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Dit minisysteem heeft het allemaal! HEOS-multiroom, CD, DAB/FM, Spotify Connect, Bluetooth, AirPlay 2, genoeg hifi-vermogen en een prachtig ontwerp.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Denon CEOL N11DAB – mini-streaminginstallatie met HEOS-multiroom, DAB/FM-radio, AirPlay 2, Spotify Connect, CD, voice-control en een schitterend hifi-geluid

 • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming
 • Radio met DAB/FM-internetradio, Apple AirPlay 2, Spotify Connect en Bluetooth
 • Klaar voor voice-control (Google Assistant, Amazon Alexa)*
 • Geïntegreerde CD-speler
 • Goed geluid en vermogen voor een mini-installatie

De CEOL N11DAB is een geniale mini-streaminginstallatie met de allernieuwste en ‑slimste mogelijkheden, maar ook met bijvoorbeeld een CD-speler en voldoende aansluitingen – net als bij een traditionele stereo-installatie. Deze compacte en stijlvolle installatie heeft alles wat je nodig hebt – en waar je ook naar luistert, het klinkt geweldig!

En als klap op de vuurpijl heeft de CEOL N11DAB geïntegreerde HEOS-multiroom en voice-control, zodat jij en je muziek helemaal klaar zijn voor de toekomst. De bovenplaat heeft een exclusieve, krasbestendige hoogglansfinish met slimme touchknoppen die licht geven als je ze aanraakt. Kortom, een unieke combinatie. Zijn voorganger, de N10 (zonder DAB) heeft zelfs de prestigieuze EISA-award voor ‘Best Compact Music System 2018-2019’ gewonnen.

Echt hifi-geluid en je kunt zelf je luidsprekers kiezen – ook voor de TV

De uitstekende versterker van de CEOL N11DAB heeft een vermogen van 2 x 65 watt, zodat jij helemaal zelf je luidsprekers kan kiezen. Kijk maar eens in ons assortiment! Bovendien haalt de CEOL N11DAB het allerbeste in een paar goede hifi-luidsprekers naar boven, bijvoorbeeld een compact model van Bowers & Wilkins, DALI of Argon Argon Audio. Als je een set losse luidsprekers koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.

Ook kun je een TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dat is een stuk goedkoper dan een aparte soundbar en is even eenvoudig te gebruiken, en zo kun je genieten van je films en muziek met het hifi-geluid dat ze verdienen.

En vergeet niet: een paar goede hifi-luidsprekers gaat tientallen jaren mee, dus je kunt ze ook gebruiken voor je volgende TV. En de volgende. Met andere woorden, de CEOL N11DAB met een paar goede luidsprekers is een uitstekende investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

De CEOL N11DAB is verkrijgbaar met een witte, zwarte of grijze finish.

* Voor voice-control moet een apart voice-control-apparaat worden aangesloten op hetzelfde netwerk als de CEOL N11DAB, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur. Of de voice-control beschikbaar is in het Nederlands, wordt bepaald door de betreffende aanbieder.

Denon HEOS en Apple Airplay 2 – streamingmuziek in je hele huis

De CEOL N11DAB kent twee manieren om je hele huis te vullen met draadloze muziek. Het systeem heeft geïntegreerde HEOS-multiroom met eindeloos veel mogelijkheden om je favoriete muziek te streamen – van streamingservices en tienduizenden radiozenders op internet, en natuurlijk de landelijke zenders die je al kent.

Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze Denon HEOS-luidsprekers en -streamers in alle andere kamers van het huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk – ervaar het zelf bij HiFi Klubben!

Met AirPlay 2 kun je ook je iPhone/iPad gebruiken om muziek te streamen naar andere kamers, als daar tenminste een AirPlay 2-luidspreker staat. En dat is dus inclusief het geluid van YouTube, Netflix en andere apps die (nog) niet worden ondersteund door multiroomsystemen. Geweldig nieuws voor alle Apple-fans.

Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect – eindeloos veel streamingmogelijkheden

De CEOL N11DAB heeft ook Spotify Connect; ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. En met zowel AirPlay 2 en Spotify Connect gebruik je een smartphone als afstandsbediening, en niet als muziekspeler. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth, en je kunt de muziek afspelen met je oude, vertrouwde muziek-app.

En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je vrienden net een supervet nummer via hun smartphone willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt.

Handige bediening en meer dan genoeg aansluitingen

Op de bovenplaat van de CEOL N11DAB zitten touchknoppen om de meest basale functies te bedienen, en ze geven licht als je ze aanraakt. De rest regel je met de HEOS-app of de bijgeleverde afstandsbediening. Met de USB-aansluiting op de voorkant kun je muziek afspelen met optimale digitale kwaliteit – inclusief 24-bit HD – vanaf een gewone USB-stick. En ten slotte krijg je een analoge en twee optische audio-ingangen voor het digitale geluid van bijvoorbeeld een TV. De CEOL N11DAB is dus een minisysteem dat alles kan en alles heeft!

Let op: de CEOL N11DAB heeft een geïntegreerde optimalisatiefunctie voor Denons eigen systeemluidsprekers. Als je andere luidsprekers gebruikt, ga dan naar het menu en controleer of ‘SPK OPTIMISE’ op ‘OFF’ staat – alleen dan biedt het systeem optimale geluidskwaliteit.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming met app-controller (iOS/Android)
 • Geïntegreerde AirPlay 2, Spotify Connect en Bluetooth
 • DAB/FM-radio en internetradio
 • Klaar voor voice-control (Google Assistant, Amazon Alexa)*
 • Compact en elegant ontwerp en bovenplaat met touchknoppen
 • Goed geluid en vermogen voor een mini-installatie
 • Geïntegreerde CD-speler
 • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV
 • 2 optische digitale audio-uitgangen voor bijv. TV-geluid
 • Ondersteunt 24-bit HD-audio (Roon Ready)
 • Aansluiting voor hoofdtelefoon en subwoofer

Tegens

 • Om een draaitafel aan te sluiten heb je een RIAA-/phono-voorversterker nodig***
 • Geen NFC of Bluetooth aptX
 • Geen mini-jack-ingang aan de voorkant
 • Sommige andere systemen hebben meer vermogen en/of flexibiliteit

Video's over de Denon CEOL N11DAB

Accessoires voor de Denon CEOL N11DAB

Technische specificaties

Uitgangsvermogen 4 ohm65 watt
Vervorming (THD)0,7%
VersterkertechnologieKlasse D - volledig digitaal

Aanbevolen producten