Skip to content
DALI SUB E-12 F Subwoofer

DALISUB E-12 FSubwoofer

Vul je kamer met de verrassend grote bas uit deze relatief kleine luidspreker. Ingebouwde digitale versterker. Verschillende kleuren.
Wit hoogglans

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI SUB E-12F - krachtige subwoofer in een stijlvol ontwerp

De SUB E-12F is een elegante 12" subwoofer, die een mooie aanvulling vormt op zowel DALI's eigen Zensor serie en andere luidsprekersystemen van goede kwaliteit. Met zijn 220 Watt ingebouwde klasse D versterker en een solide lange-slag driver met membraan in zuiver aluminium, heeft deze subwoofer alles wat je nodig hebt voor de meeste doeleinden, of er muziek of filmgeluid op het programma staat.

Het ontwerp is ook van grote klasse met een hoogglans gelakte voorzijde en slimme voet van aluminium. En als je ervoor kiest om de SUB E-12F zonder het stoffen front te gebruiken, kunt je genieten van de ongelooflijk elegant membraan met daarin een laser-gegraveerd DALI logo. De frontgrille is voorzien van magneten aan de randen, zodat je deze gemakkelijk kunt verwijderen en genieten van het prachtige gezicht zonder lelijke gaten.

Perfect voor zowel muziek als films

De SUB E-12F is, in tegenstelling tot veel andere subwoofers op de markt, ontworpen om net zo goed te werken bij  muziek als bij films. Om dit te bereiken hebben we zowel precisie als kracht nodig - hierbij gaat het niet om loze rumble, maar om het allerlaagste octaaf op natuurlijke manier geïntegreerd te krijgen in het geluid, zodat je zowel kunt luisteren met je oren als met je lichaam.

Als de SUB E-12F goed is geplaatst en ingesteld, krijg je alle fysieke ervaring van basgitaren, drums, en filmexplosies, zonder tegelijkertijd last te hebben van de overdreven en sponsachtige bas die veel goedkope subwoofers kenmerken.

De SUB E-12F is verkrijgbaar in zwart essen of witte afwerking.


Technische specificaties

Constructie behuizingBasreflex
Formaat woofer12"
Frequentiebereik Hz (-3 dB)28-190
Scheidingsfrequenties40-120 Hz
Versterker220 watt

Recensies


5.0
2 recensies
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
RENÉ
Denemarken
10/28/2022
RENÉ
Denemarken
RICHARD
Zweden
9/3/2022
RICHARD
Zweden

Accessoires voor de DALI SUB E-12 F

Aanbevolen producten

DALI OBERON 1
Compacte luidspreker
€ 458,00 / paar
DALI OBERON 7
Vloerluidspreker
€ 1.298,00 / paar