Skip to content
DALI
Subwoofer

DALI SUB C-8 D

€ 449,00stuk
Zwart
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Hebben je luidsprekers extra bas nodig? Vul je kamer met een loodzware bas, zonder hem vol te stouwen met grote luidsprekers. Verschillende kleuren.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI SUB C-8 D – compacte en krachtige 8” subwoofer

 • Compact en gemakkelijk te plaatsen
 • Nauwkeurige en dynamische basweergave
 • Perfect voor muziek en films
 • Beveiligd tegen overbelasting
 • Verkrijgbaar in zwarte of witte finish

De SUB C-8 D is een stijlvolle en betaalbare 8” subwoofer die perfect past bij een compacte budgetsysteem, bijv. de SPEKTOR- of ZENSOR-serie van DALI, of natuurlijk andere, goede luidsprekersystemen. Vul je kamer met een diepe en dynamische bas, zonder hem te vullen met grote luidsprekers. 


Hij heeft een geïntegreerde klasse D-versterker van 220 watt, een solide 8” long-stroke-unit en meer dan genoeg vermogen, of je nu naar muziek luistert of naar een goede film kijkt. 


Perfect voor muziek en films

Anders dan veel andere subwoofers is de SUB C-8 D geschikt voor zowel muziek als films. Dat wil zeggen dat hij nauwkeurig en krachtig tegelijk kan zijn – hij levert dan ook geen zinloos laag gebrom, maar geeft de lagere octaven zo goed weer dat ze opgaan in de rest van het geluid, waardoor je er met je hele lichaam van kunt genieten. 

Als de SUB C-8 D goed is geplaatst en ingesteld, kun je smullen van alle basgitaren, drums en filmexplosies, zonder te verdrinken in het overdreven en overvolle basgeluid van veel goedkope subwoofers. 

De SUB C-8 D is verkrijgbaar in zwart essenhout of matwit.

Gemakkelijk te plaatsen met speaker en baspoort aan de onderkant De behuizing van de SUB C-8 D is gemaakt van stevig MDF en heeft een speaker en baspoort aan de onderkant. Hierdoor is deze subwoofer gemakkelijk te plaatsen en krijg je een betere akoestische koppeling naar je kamer. Bovendien wordt de afstemfrequentie hierdoor een stuk lager dan anders mogelijk was geweest in een subwoofer van dit formaat. De vier voetjes zorgen ervoor dat de baspoort precies goed boven de vloer hangt, zodat hij optimaal klinkt. 

Het magneetsysteem is erg solide en goed geventileerd, zodat warmteontwikkeling en vervorming geen probleem zijn. In lijn met het ‘low-loss’-principe van DALI is de membraan zo opgehangen dat hij vrij en ongehinderd kan trillen, waardoor het geluid altijd optimaal is bij elk volume. 

Je kunt de SUB C-8 D aansluiten op de pre-out of lijnuitgang van de versterker/receiver. En natuurlijk kun je het volume, de scheidingsfrequentie en fase instellen zodat deze subwoofer perfect klinkt op je installatie en in je kamer. 

Effectieve klasse D-versterker met 220 watt De versterker van de SUB C-8 D is een klasse D-constructie met een maximaal vermogen van 220 watt, meer dan genoeg voor de meeste situaties. En als bonus krijg je een slimme limiterfunctie die het signaal onopvallend in de gaten houdt en ervoor zorgt dat piekbelastingen subtiel worden gedempt. Dit voorkomt vervorming en zorgt ervoor dat de subwoofer niet kapotgaat. 

De klasse D-versterker van de SUB C-8 D zet 70% van de elektrische energie om in geluid. Hierdoor verbruik je minder energie en blijft de warmteontwikkeling zo laag dat er geen grote koelprofielen op de achterkant meer nodig zijn, zoals bij veel andere subwoofers wel het geval is

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Compact en gemakkelijk te plaatsen
 • Nauwkeurige en dynamische basweergave
 • Perfect voor muziek en films
 • Beveiligd tegen overbelasting
 • Verkrijgbaar in zwarte of witte finish

Tegens

 • Minder geschikt voor grote kamers
 • Er bestaan compactere modellen
 • Grotere modellen geven een diepere en/of krachtigere bas
 • Geen hoogglans

Video's over de DALI SUB C-8 D

Accessoires voor de DALI SUB C-8 D

Technische specificaties

Frequentiebereik Hz (-3 dB)33-200
Versterker220 watt
Formaat woofer8"
Scheidingsfrequenties40-120 Hz
Constructie behuizingBasreflex

Recensies


4.7
23 recensies
5
15
4
8
3
1
2
0
1
0

Aanbevolen producten