Skip to content
DALI
Draadloze voorversterker

DALI SOUND HUB COMPACT

€ 299,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Compacte controlbox voor draadloos EQUI-luidsprekersysteem. Sluit muziekbronnen en HDMI-TV aan en stuur alles met HD-kwaliteit naar je luidsprekers.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI SOUND HUB COMPACT – voorversterker en controlecentrum voor DALI EQUI-luidsprekersystemen

 • Voorversterker met draadloze overdracht van HD-audio naar EQUI-luidsprekers
 • Eenvoudig digitaal TV-geluid via HDMI/ARC, functie voor automatisch aan- en uitzetten en volumeregeling met je huidige TV-afstandsbediening.
 • Past achter de TV of in een TV-meubel
 • Stabiele, draadloze 24-bit signaaloverdracht met schitterende geluidskwaliteit
 • Bluetooth 5.0 voor draadloze muziek vanaf smartphone, tablet, computer enz.

De SOUND HUB COMPACT is een unieke en supercompacte voorversterker die gemaakt is als verzamelpunt en controlecentrum voor de draadloze EQUI-luidsprekersystemen van DALI. Je kunt digitale en analoge bronnen en TV-geluid afspelen. En je kunt Bluetooth 5.0 gebruiken om muziek met hoge kwaliteit te streamen via een smartphone of tablet.

Het belangrijkste verschil met de grotere DALI SOUND HUB (excl. uitbreidingsmodules) is dat hij een HDMI-aansluiting heeft voor je TV – met Audio Return Channel (ARC) voor nog meer leuke mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld het volume regelen met de afstandsbediening van de TV en het systeem schakelt zichzelf automatisch aan en uit, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het mooie geluid.

Je kunt een SOUND HUB COMPACT opbergen in een hifi-meubel of achter de TV als je daar nog wat ruimte over hebt. In dat geval, kun je het beste het geïntegreerde sleutelgatsysteem gebruiken. Het compacte en discrete ontwerp van de SOUND HUB COMPACT eist niet te veel aandacht op en past natuurlijk in je interieur.

Let op: Als je je EQUI-systeem wilt uitbreiden met modules voor Bluesound-streaming/multiroom of draadloos surroundgeluid, dan moet je de grotere SOUND HUB kiezen. Je kunt echter ook draadloos streamen via een aparte streamer (Bluesound NODE of iets dergelijks).

Perfect draadloos TV-geluid met echte hifi-kwaliteit

Smart TV’s zijn een essentieel onderdeel van onze home-entertainment geworden. Zo kun je kijken naar lineaire TV, films en series streamen, YouTube kijken, spellen spelen en andere apps gebruiken. Veel mensen gebruiken hun TV ook als muziekspeler in combinatie met een draadloos toetsenbord. Reden genoeg dus om te investeren in goed geluid.

Met de SOUND HUB COMPACT en een draadloos EQUI-luidsprekersysteem kun je eindelijk en zonder gedoe genieten van echt draadloos hifi-geluid voor muziek en TV. Dit is eigenlijk een kleine revolutie, en DALI is een van de eerste fabrikanten ter wereld die draadloos TV-geluid combineert met HDMI/ARC.

Een heel slimme oplossing voor TV-geluid is de platte en compacte OBERON ON-WALL C, die speciaal is ontworpen om naast de TV aan de muur te hangen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere EQUI-systemen. Alles werkt met een minimum aan kabels en apparaten, zodat je zowel je interieur als je muziek kunt verwennen met echt hifi-geluid.

De SOUND HUB COMPACT is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief IR-afstandsbediening.

Eenvoudig te gebruiken, meer dan genoeg aansluitingen

De SOUND HUB COMPACT heeft digitale en analoge aansluitingen (HDMI/ARC, optisch/RCA-ingang, subwooferuitgang), waardoor je alle apparaten erop kunt aansluiten – zelfs de TV. Je kunt ook een draaitafel aansluiten, als je tenminste kiest voor een model met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker of een aparte RIAA-/phono-voorversterker koopt. De draadloze signaaloverdracht naar de luidsprekers is natuurlijk supersnel (low latency), zodat beeld en geluid altijd synchroon lopen.

Alle ingangen worden automatisch ingeschakeld, en dat geldt ook voor de luidsprekers, dus je kunt meteen naar muziek luisteren. Afhankelijk van de geluidsbron, kun je het volume regelen met de afstandsbediening van de TV, de bijgeleverde IR-afstandsbediening, de muziek-app of de knoppen op de bovenkant van het apparaat. Aan de achterkant van de SOUND HUB COMPACT zit ook nog een USB-uitgang om je smartphone op te laden, of om een compact streamingapparaat van stroom te voorzien.


HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Voorversterker met draadloze overdracht van HD-audio naar EQUI-luidsprekers
 • HDMI/ARC voor eenvoudig digitaal TV-geluid, incl. volumeregeling met je huidige TV-afstandsbediening
 • Bluetooth 5.0 voor draadloze muziek vanaf smartphone, computer enz.
 • Eenvoudige installatie en supercompact ontwerp
 • Past achter de TV of in een TV-meubel
 • Stabiele, draadloze 24-bit signaaloverdracht met schitterende geluidskwaliteit
 • Aansluitingen voor digitale en analoge apparatuur
 • Alle ingangen voorzien van functie voor automatisch aan-/uitzetten
 • Inclusief IR-afstandsbediening

Tegens

 • Werkt alleen in combinatie met een EQUI-luidsprekersysteem
 • Geen geïntegreerde streamingservices of internetradio
 • Geen IR-inleerfunctie voor bestaande TV-afstandsbediening
 • Geen geïntegreerde RIAA/phono-voorversterker voor draaitafel
 • Voor EQUI-uitbreidingsmodules (Bluesound of HDMI/draadloos surroundgeluid) heb je de grotere SOUND HUB nodig

Video's over de DALI SOUND HUB COMPACT

Accessoires voor de DALI SOUND HUB COMPACT

WSR
Draadloze adapter
€ 149 / Stuk

Technische specificaties

TechnologieënaptX

Recensies


4.7
18 recensies
5
13
4
5
3
0
2
0
1
0