Skip to content
DALI EPICON 8

DALIEPICON 8 (paar)

Geniet van je muziek zonder vervorming en met een indrukwekkende detaillering. Hoogglanslak in verschillende kleuren.
Ruby macassar hoogglans
€ 7.999,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 15.998,00
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 1 februari 2022
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI EPICON 8 – EISA-winnaar en high-end vloerluidspreker van wereldklasse

De EPICON 8 is het topmodel uit de EPICON-serie ­– een grote, compromisloze high-end vloerluidspreker die zelfs de grootste ruimtes kan vullen met geluid van een ongekende kwaliteit. In combinatie met de juiste apparatuur krijg je een vrijwel onbegrensde resolutie, diepe bas en uitbreidingmogelijkheden. Je voelt je muziek in je lichaam, wat een extra dimensie toevoegt in vergelijking met de kleinere EPICON 6.

De EPICON 8 is de ultieme luidspreker die probleemloos het allerbeste uit je muziek haalt, ongeacht de geluidsdruk. En met zijn exclusieve finish in zwarte pianolak of gepolijst hout past de EPICON 8 ook qua uiterlijk in een stijlvol, modern interieur.

Ook al is de EPICON 8 allesbehalve goedkoop, het is in feite een wonder dat DALI dit ultrahoge kwaliteitsniveau heeft kunnen bereiken voor een prijs die nog steeds binnen het bereik van gewone stervelingen ligt. Dit blijkt eens te meer uit het feit dat de EPICON 8 de prestigieuze EISA-prijs voor ‘Best High-End Audio Product of 2012-2013 heeft gekregen.

Video's over de DALI EPICON 8

Technische specificaties

Ja
Nee
Nee
Ja
Ja

Accessoires voor de DALI EPICON 8

Aanbevolen producten