Skip to content
DALI EPICON 6 Vloerluidspreker

DALIEPICON 6Vloerluidspreker (paar)

Herontdek je muziek met fantastische details, een ruimtelijke klank en een supernauwkeurige basweergave. Hoogglanslak in verschillende kleuren.
Zwart hoogglans
€ 4.999,00 per stuk - wordt verkocht per paar (2 stuks)
paar€ 9.998,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

DALI EPICON 6 – high-end vloerluidspreker van wereldklasse

De EPICON 6 van DALI is een relatief compacte high-end vloerluidspreker die qua technologie en prestaties tot de absolute wereldtop behoort. De EPICON 6 geeft alle muziekgenres met een superieure geluidskwaliteit weer. En met zijn exclusieve finish in zwarte of witte pianolak of gepolijst hout past de EPICON 6 ook qua uiterlijk in een stijlvol, modern interieur.

Dankzij het nieuwe, unieke en gepatenteerde Linear Drive-magneetsysteem van DALI en de state-of-the-art kwaliteit van zelfs de kleinste details geeft de EPICON 6 de muziek & details zo helder, dynamisch en onvervormd weer als tot nog toe volstrekt onhaalbaar was binnen deze prijsklasse.

De EPICON 6 is in DALI-terminologie een 2,5-5-wegontwerp, waar respectievelijk het laag/midden en lager/hoger treble ieder verdeeld worden over twee eenheden. De twee 6,5” bas/middenelementen spelen strak en nauwkeurig, en kunnen zonder probleem een grote ruimte vullen. Tegelijkertijd biedt de exclusieve dome/ribbon-module een grote spreiding en een superieur geluid, ook als je niet precies midden tussen de luidsprekers in zit.

Vergeleken bij veel luidsprekers in de high-end klasse is de EPICON 6 erg interieurvriendelijk. Dit komt door zijn compacte ontwerp, maar ook door de uitstekende akoestische koppeling naar de kamer, waardoor je hem heel dicht bij de wand kunt plaatsen zonder dat dit het geluid nadelig beïnvloedt.

Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

  • Zeer neutraal, gedetailleerd geluidsbeeld met hoge resolutie op alle volumes Relatief compact ontwerp in verhouding tot het vermogen Prachtige dynamiek in een compact formaat Kan relatief dicht bij de achterwand geplaatst worden Verbruikt minder stroom dan de meeste van zijn concurrenten Exclusieve hoogglansfinish in pianolak of echt hout

Technische specificaties

Formaat tweeter29mm, 55mm
Formaat woofer6.5"
Frequentiebereik (-3 dB)35-30.000 Hz
Gevoeligheid88 dB
Impedantie5 ohm

Accessoires voor de DALI EPICON 6

Aanbevolen producten

NAD M33 Stereoversterker met streaming
Stereoversterker met streaming
€ 5.499,00 / stuk(s)
NAD M22.2 Eindversterker
Eindversterker
€ 3.499,00 / stuk(s)