Skip to content

Sonos

Sonos voor beter
geluid

KRIJG EEN BETERE GELUIDS- EN
MULTIROOM 
MET SONOS

Geluid is een belangrijk onderdeel van de ervaring bij het kijken naar TV of luisteren naar muziek. Met Sonos kun je een betere geluidskwaliteit bereiken in vergelijking met de kleine, ingebouwde luidsprekers in je TV. Van eenvoudige soundbar-oplossingen tot thuisbioscoop met draadloze surroundspeakers en een draadloze subwoofer – Sonos heeft een oplossing voor degenen die beter geluid willen. Daarnaast biedt Sonos multiroom oplossingen, zodat je door je hele huis van muziek kunt genieten met perfecte synchronisatie

 

Neem
Sonos
overal mee naartoe

Sonos kan je de hele dag van muziek voorzien, zowel bij je thuis als onderweg. Een draagbare Sonos speaker met accu is de perfecte oplossing wanneer je overal van je favoriete nummer wilt genieten. Of je nou op zoek bent naar mooi geluid voor op je terras of een supercompacte reisgenoot voor in je rugtas – Sonos heeft de perfecte oplossing voor je!

Sonos met
accu

Mountson
Brackets

Sonos is op zichzelf al een elegante oplossing, maar je kunt je ervaring naar een hoger niveau tillen met slimme muur/plafondmontage of een elegante vloerstandaard. De juiste plaatsing van je luidspreker verbetert zowel je inrichting als je luisterervaring.