Skip to content

Krijg een echt hi-fi
systeem

voor een spotprijs

De FORTE serie van Argon Audio zijn complete en ongelooflijk goed klinkend actieve speakersystemen voor muziek, gaming en tv-geluid. Op dit moment kun je ze voor een zacht prijsje kopen - koop ze nu voordat het te laat is!

De FORTE-serie is een enorm succes voor Argon Audio, en terecht. Hier krijg je alles wat je nodig hebt om van muziek te genieten in geweldige hifi-kwaliteit zonder dat je naar een los hi-fi systeem in de boekenkast hoeft te kijken. Via Bluetooth speel je draadloos muziek vanaf je telefoon, verbind je je platenspeler direct met de speakers, krijg je heerlijk hifi-geluid uit je tv en speel je pc-games stevig door via de optische audio-ingang.

Nu is de nieuwe Mk2-versie gearriveerd en daarom verkopen we de resterende voorraad van de originele FORTE-serie voor een zacht prijsje.

Welke
FORTE
past bij jou?

Als je het zonder HDMI-ingang voor tv kunt doen, kun je veel geld besparen door voor de eerste editie te kiezen. Je krijgt hetzelfde goede geluid, en het uitgespaarde geld kun je besteden aan een gave subwoofer of een mooie SOLO muziekstreamer van Argon Audio. Als je het ons vraagt is er geen betere geluidservaring voor het geld.

Kom langs bij jouw lokale HiFi Klubben-winkel en ervaar de FORTE luidsprekers - echte hifi op een slimme manier!

Alle
streamingmuziek
binnen handbereik

Met Bluetooth kun je muziek streamen vanaf je telefoon, tablet of computer – streamingservices, je eigen muziekverzameling of bijvoorbeeld YouTube en Netflix. De FORTE kan het allemaal!

Ideaal voor je
draaitafel

De FORTE heeft een draaitafelingang en een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, zodat je direct een draaitafel kunt aansluiten. Geniet dus van het nostalgische, warme en knisperende geluid van je favoriete LP’s.

Goed geluid
betere gaming

Met goed geluid zijn je games eindeloos veel leuker. Bijvoorbeeld met een paar compacte FORTE-luidsprekers op je bureau en een subwoofer om alle explosies wat extra volume te geven. Speel je games via de TV? Probeer dan een paar krachtige vloerluidsprekers!

Exclusief
Scandinavisch
ontwerp

De FORTE heeft een strak en stijlvol Scandinavisch design en kan met of zonder luidsprekerdoek worden gebruikt. Kies uit zwarte of witte matte lak, altijd met bijpassende sierring van echt aluminium. Wat past het beste bij jouw interieur?