Skip to content
Bowers & Wilkins
Draadloze luidspreker

Bowers & Wilkins Zeppelin

€ 549,00stuk
Midnight Grey
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Ben je op zoek naar een draadloze luidspreker met eindeloze mogelijkheden, en een schitterend geluid en ontwerp? Dat kun je niet om de Zeppelin heen!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins Zeppelin – iconische draadloze luidspreker met ontwerp en geluid van topniveau

 • Uniek en elegant ontwerp
 • Schitterende geluidskwaliteit en veel vermogen voor een enkele draadloze luidspreker
 • Speciale Bowers & Wilkins Music App (iOS/Android)
 • AirPlay 2, Bluetooth, internetradio en veel streamingservices
 • Speciaal ophangsysteem apart verkrijgbaar

De Zeppelin is de vierde generatie van Bowers & Wilkins’ iconische, draadloze luidspreker met een ongekend mooi ontwerp en geavanceerde technologie. Vanaf het moment dat de Zeppelin in 2008 op de markt kwam, hebben zowel het origineel als zijn opvolgers de status gekregen van het absolute hoogtepunt voor stand-alone draadloze luidsprekers. En met deze vierde generatie heeft Bowers & Wilkins de technologische grenzen nogmaals verlegd om te bewijzen hoe goed streaming kan klinken.

The Beauty of Sound – geluid en design in perfecte harmonie

De iconische Zeppelin is meer dan een gimmick. Hij is tot in de kleinste details ontworpen voor het allerbeste geluid, en het is zelfs een wonder – of in ieder geval een hele prestatie – dat het eindproduct zo ongekend elegant is geworden. Het is dan ook terecht dat Bowers & Wilkins de nieuwe Zeppelin lanceert met de slogan ‘The Beauty of Sound’.

Ze hebben de ervaring en technologie achter hun beste traditionele luidsprekersystemen gecombineerd met geavanceerde digitale technologie en streamingfunctionaliteit, waardoor de Zeppelin door iedereen gebruikt kan worden, of je nu Apple, Android, Mac, PC of iets anders gebruikt. Met de nieuwe Bowers & Wilkins Music App en voice-control met geïntegreerde microfoon (Amazon Alexa)* krijg je een totaal nieuwe gebruikerservaring.

De Zeppelin vult zonder probleem een gemiddelde woonkamer met muziek en een uitstekend geluid. De voet, die de Zeppelin zo elegant laat zweven, wordt verlicht door ledverlichting die je kunt dempen, versterken of uit kunt zetten met de app. Met de Zeppelin hoef je niet meer te kiezen tussen een luidspreker met de nieuwste, technologische functies en een luidspreker met een mooi geluid en ontwerp. Je krijgt het gewoon allebei!

Alle streamingmuziek ter wereld – gewoon binnen handbereik

Met je telefoon en de speciale Bowers & Wilkins Music App (iOS/Android) krijg je toegang tot een eindeloos muziekuniversum, van internetradio tot de populairste streamingservices (TIDAL, Qobuz, Deezer enz.). En met Spotify Connect, Apple AirPlay 2 en Bluetooth gaat er een wereld aan muziek voor je open – met albumhoezen en alle functies binnen handbereik.

Ook voor wandmontage

Dankzij het speciale ophangsysteem hoef je de Zeppelin niet op een tafel of in een kast te zetten om perfect geluid te krijgen. Dit ophangsysteem maakt het mogelijk om de Zeppelin stevig en elegant aan de muur te hangen, bijvoorbeeld als je weinig ruimte hebt.

De Zeppelin is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Speciaal ophangsysteem apart verkrijgbaar.

** Of de voice-control beschikbaar is in het Nederlands, hangt af van de betreffende aanbieder.

Zeppelin, 4e generatie – high-end technologie voor al je streamingmuziek

Achter het elegante uiterlijk van de Zeppelin zitten twee stereoluidsprekers en vijf geavanceerde klasse D-versterkers, verdeeld over 2 40-watt-tweeters, 2 40-watt-middenspeakers en 80 watt voor de subwoofer in het midden. Een extreem krachtige digitale signaalprocessor (DSP) zorgt voor optimale signaalverwerking en volledige controle over de allerlaagste frequenties. De geïntegreerde 24-bit/192kHz D/A-converter is van extreem hoge kwaliteit.

De 5”-basspeaker is een 6” Ultra Long-Throw-speaker die enorme dynamische variaties zonder vervorming kan weergeven. De middenfrequenties worden geleverd door twee randloze FST-speakers, een unieke technologie die afkomstig is uit de meest exclusieve luidsprekers van Bowers & Wilkins, zoals de legendarische 800-serie. De twee tweeters maken gebruik van dezelfde double dome-membraantechnologie als de bekroonde 600 Series Anniversary Edition, voor een ongeëvenaard zuivere en gedetailleerde weergave van de hoogste frequenties.

De Zeppelin Wireless heeft een gesloten behuizing met kleine ventilatieopeningen om de druk bij hoog volume te verminderen (‘controlled leak’). Dit zorgt voor een vrijere en meer gecontroleerde basweergave. En de verstevigde wanden zijn dikker, zodat resonanties nog meer worden tegengegaan. Deze geavanceerde details zorgen ervoor dat de Zeppelin, ondanks zijn compacte formaat, zo ongelofelijk goed klinkt.

AirPlay 2, Spotify Connect en Bluetooth – streaming en multiroom voor iedereen

AirPlay 2 is een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief Apple Music, YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2.

Spotify Connect is ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. Hier werkt je smartphone als afstandsbediening voor Spotify, zodat je muziek kunt afspelen met de bekende Spotify-app.

En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je gasten een nummer via hun telefoon willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt. De Bluetooth-functie ondersteunt Apple AAC en aptX Adaptive (Android), zodat je kunt streamen met 24-bit geluid vanaf een compatibele mediaspeler.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Uniek en elegant ontwerp
 • Schitterende geluidskwaliteit en veel vermogen voor een enkele draadloze luidspreker
 • Speciale Bowers & Wilkins Music App (iOS/Android)
 • AirPlay 2, Bluetooth, internetradio en veel streamingservices (Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, Deezer enz.)
 • Voice-control via geïntegreerde microfoon (Amazon Alexa)*
 • Drukknoppen op de bovenkant (play/pauze/volume)
 • Geavanceerde, digitale signaalbehandeling (DSP)
 • Ondersteunt 24-bit HD-geluid
 • Speciaal ophangsysteem apart verkrijgbaar

Tegens

 • Werkt niet op accu
 • Geen ingang voor externe geluidsbron (bijv. TV-geluid)
 • Sommige andere modellen hebben geavanceerdere multiroomfuncties en/of meer geïntegreerde streamingservices (nieuwe functies/streamingservices worden later toegevoegd)
 • Geen Chromecast built-in
 • Exclusief afstandsbediening
 • Voor echte hifi heb je nog altijd een goede versterker en aparte luidsprekers nodig

Video's over de Bowers & Wilkins Zeppelin

Accessoires voor de Bowers & Wilkins Zeppelin

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)35-24.000 Hz
D/A-conversie audio24-bit / 192kHz
Formaat tweeter1"
Formaat middenbereik3.5"
Formaat woofer6"

Recensies


4.9
11 recensies
5
10
4
1
3
1
2
0
1
0

Aanbevolen producten