Skip to content
Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige Edition Vloerluidspreker

Bowers & Wilkins802 D3 Prestige EditionVloerluidspreker (paar)

De ultieme geluidskwaliteit, technologie en finish. Voor iedereen die alleen voor het allerbeste kiest.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige Edition – de ultieme vloerluidspreker met een unieke finish

De 802 D3 Prestige Edition is de luxe-editie van de schitterende Bowers & Wilkins 802 D3. Deze luidspreker is gemaakt voor echte muziekliefhebbers die absolute topkwaliteit willen, in combinatie met een unieke finish.

Om aan te geven dat dit een compromisloze luidspreker is die voldoet aan de allerstrengste kwaliteitseisen heeft elke luidspreker aan de achterkant een gepolijst en genummerd Prestige Edition-label van metaal. Exclusieve luxe tot in de kleinste details.

Santos Rosewood met 13 laklagen Het Santos Rosewood-houtfineer van de 802 D3 Prestige Edition is zeldzaam, duurzaam gekweekt en moeilijk bewerkbaar vanwege alle variaties in het hout, zelfs van één en dezelfde boom. Elk fineerpaar wordt daarom zorgvuldig gecontroleerd en geselecteerd voordat het gelakt wordt.

Om elke behuizing zijn unieke, diepe glans te geven zijn drie lagen verf en 13 lagen lak nodig. Na elke derde laag moet de behuizing minstens 24 uur rusten voordat hij opnieuw geschuurd wordt. Daarna worden er weer drie lagen aangebracht, geschuurd enzovoort, tot alle lagen zijn aangebracht. Vervolgens wordt het geheel machinaal en met de hand gepolijst voor absolute perfectie. En ten slotte moeten de luidsprekers minstens twee weken rusten zodat de lak kan harden. Pas dan worden ze ingepakt en verzonden.

De 802 D3 Prestige Edition is verkrijgbaar met een finish van Santos Rosewood met hoogglanslak. Afgezien van de unieke finish is deze luidspreker identiek aan de 802 D3.

Highlights

  • Unieke finish van echt Santos Rosewood
  • Gelakt met 13 lagen hoogglanslak
  • Label met serienummer aan de achterkant
  • Geluidskwaliteit van absoluut topniveau
  • Technisch identiek aan de Bowers & Wilkins 802 D3

Accessoires voor de Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige Edition

Aanbevolen producten

NAD M33 Stereoversterker met streaming
Stereoversterker met streaming
€ 5.999,00 / stuk