Skip to content
Bluesound NODE (N130) Muziekstreamer

BluesoundNODE (N130)Muziekstreamer

Muziekstreaming, supersimpel TV-geluid en multiroom voor je installatie of actieve luidsprekers. Schitterend hifi-geluid en heel veelzijdig.
Zwart
stuk€ 649,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound NODE – compacte en draadloze multiroomstreamer met een schitterend geluid en geniale functies

De NODE is de muziekstreamer van het Bluesound-systeem. Hij is ook te gebruiken als draadloze voorversterker voor je bestaande stereo- of surroundinstallatie. Dankzij de hoogwaardige constructie past de NODE zelfs bij echte high-end installaties. Hij ondersteunt bovendien hoge-resolutiegeluid tot 24-bit/192kHz, zodat je kunt streamen met maximale geluidskwaliteit.

In vergelijking met vorige versies heeft hij een veel beter geluid dankzij de supersnelle processor en de nieuwe opzet van de exclusieve 32-bit D/A-converter. Met de HDMI/eARC-ingang kun je het systeem ook gebruiken om te genieten van het geluid van je TV met optimale kwaliteit.

De Bluesound NODE heeft een compact ontwerp met een mooie zwarte of witte finish voor een elegante, exclusieve en serieuze look. Alles is aan te sturen met een smartphone/tablet en een draadloos netwerk (Wi-Fi), dus als je wilt, kun je de NODE helemaal uit het zicht plaatsen (bijvoorbeeld in een hifi-meubel van unnu of clic).

De geïntegreerde 12V-triggeruitgang maakt het mogelijk om je versterker of receiver automatisch uit te schakelen als je de NODE uitzet (als ze een 12V-triggeringang hebben). Je kunt de NODE ook gebruiken om de oude Beolab-luidsprekers van Bang & Olufsen, die een 5V Powerlink-ingang hebben, aan te zetten. Het enige wat je nodig hebt is een kleine adapter voor tussen de B&O-luidsprekers en de NODE (apart verkrijgbaar).

Alle streamingmuziek ter wereld – gewoon binnen handbereik

Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik op je telefoon of tablet. Je kunt ook ongekende hoeveelheden muziek streamen via TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon en andere streamingservices. En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. Ook heeft hij internetradio en slimme tweerichtings-Bluetooth, zodat je ook kunt luisteren met een draadloze koptelefoon.

Supersimpel TV-geluid met topgeluid

De NODE heeft een HDMI-aansluiting met Audio Return Channel (eARC) en HDMI-CEC. Dat betekent dat de TV en installatie met elkaar communiceren via HDMI, zodat je het volume enzovoort heel eenvoudig kunt regelen met je TV-afstandsbediening. Sluit gewoon de TV aan met een HDMI-kabel en voilà: schitterend TV-geluid op je installatie!

De NODE gaat automatisch aan en uit, samen met de TV en de andere ingangen zoals Bluetooth en optisch. En als je een oudere TV hebt die geen CEC ondersteunt, kun je de optische ingang gebruiken in combinatie met de geïntegreerde IR-leerfunctie, zodat je de bestaande TV-afstandsbediening kunt blijven gebruiken.

Eindeloze combinatiemogelijkheden, inclusief multiroom

De NODE is ontworpen als aanvulling op je bestaande installatie of een eindversterker, maar je kunt hem ook aansluiten op een paar goede, actieve luidsprekers, zodat je een supercompacte installatie met een minimum aan adapters krijgt. Als je wilt, of wanneer je maar wilt, kun je het systeem in een handomdraai uitbreiden met andere Bluesound-multiroomluidsprekers, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Daarnaast kun je de NODE in een diepe stand-by (0,5 watt) zetten door het touchpanel aan de bovenkant ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Bijvoorbeeld als je een tijdlang niet naar muziek luistert. Hij wordt weer wakker door een korte druk op hetzelfde touchpanel, en in de tussentijd heeft hij behoorlijk wat stroom bespaard.

De Bluesound NODE (N130) is verkrijgbaar in zwart of wit. IR-afstandsbediening apart verkrijgbaar.

Testen van de Bluesound NODE (N130)

Meer afbeeldingen van de Bluesound NODE (N130)

Bluesound NODE (N130) Muziekstreamer

Highlights

 • Uitstekende hifi-streaming voor alle installaties en actieve luidsprekers
 • Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke remote-app voor smartphone/tablet en PC/Mac
 • TV-geluid wordt geregeld via de TV-afstandsbediening via HDMI-CEC
 • Bluetooth met aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze koptelefoon, en met Apple AirPlay 2
 • Volledig draadloze integratie met Bluesound-multiroomsysteem, inclusief NAD-versterkers/receivers en draadloze DALI-luidsprekersystemen met BluOS.

 • Uitstekende hifi-streaming voor alle installaties en actieve luidsprekers
 • Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke remote-app voor smartphone/tablet en PC/Mac
 • Touchpanel van glas aan de bovenkant voor de meest noodzakelijke bediening (play/pauze/volume enz.)
 • Het TV-geluid wordt geregeld via de TV-afstandsbediening (via HDMI-CEC of IR-leerfunctie)
 • Klaar voor voice-control via aparte smart-luidspreker of smartphone (Google Assistant/Amazon Alexa)
 • Bluetooth met aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze koptelefoon, en met Apple AirPlay 2
 • Ondersteunt MQA en HD-geluid tot 24-bit/192kHz
 • Analoge en digitale in- en uitgangen
 • Volledig draadloze integratie met Bluesound-multiroomsysteem, inclusief NAD-versterkers/receivers en draadloze DALI-luidsprekersystemen met BluOS.
 • Veel geïntegreerde streamingservices (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio enz.)
 • Uitstekende koptelefoonuitgang (draadloos en via kabel)
 • Aansluiting voor subwoofer (draadloos en via kabel)
 • Kan offline stand-by worden gezet (0,5 watt)

Technische specificaties

StreamingdienstenSpotify, Tidal, Qobuz, Deezer, Tunein
TechnologieënBluOS Enabled

Recensies


4.6
10 recensies
5
7
4
2
3
1
2
0
1
0
STEFAN
Duitsland
11/2/2022
Günter
Duitsland
10/7/2022

Naar mijn mening is de Bluesound n130 de beste die er te koop is in zijn prijsklasse. Er wordt voldaan aan hoge eisen aan de afspeelkwaliteit! Als u audiofiele eisen heeft, zult u waarschijnlijk beter vinden in de prijsklassen van middenklasse auto's. Ik ben blij met de Bluesound n130. Een kwaad is de W-LAN-verbinding met Fritz Box Router. Ik ontweek de ca. 1m lange RJ 45 Lankabel die is inbegrepen in de leveringsomvang.

MORTEN
Denemarken
8/13/2022
GABRIËL
Nederland
11/26/2022

Doet wat het moet doen, met een sublieme geluidskwaliteit! App wil wel eens haperen, maar daar kan ik niet om malen. Werkt fantastisch samen met Apple Airplay en de andere (Sonos) wifi speakers in huis.

BERT
Nederland
11/17/2022

Geweldige streamer! Ik stream al mijn in hoge kwaliteit geripte CD's vanaf mijn NAS via deze streamer. De bediening via de Bluesound app is snel en kinderlijk eenvoudig. Voor mijn andere luisterset heb ik een 2de aangeschaft. Dus dat zegt genoeg. Dikke aanrader!

Accessoires voor de Bluesound NODE (N130)

Aanbevolen producten