Skip to content
AudioQuest
Elektriciteitsfilter

AudioQuest PowerQuest 3

€ 289,00stuk
Niet in voorraad. Verwacht: zondag 15 oktober 2023
 Te ervaren in
Zuivere stroom = zuiver geluid! Dit hoogwaardige netfilter laat zelfs exclusieve systemen beter klinken. Aansluiting voor 8 apparaten.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest PowerQuest 3 – hoogwaardig netfilter voor topinstallaties

 • Aansluiting voor 8 apparaten, inclusief 2 x high-current
 • RF-ruis, gebrom enz. worden effectief weggefilterd
 • Isoleert alle aangesloten apparaten tegen onderling uitgestraalde ruis
 • ‘Lossless’ bescherming tegen stroomschommelingen en -pieken, inclusief blikseminslagen
 • Aansluiting voor netwerk en high-speed USB

De PowerQuest 3 is een hoogwaardig netfilter dat alle apparaten van je audiosysteem voorziet van 100% stabiele en ruisvrije elektriciteit. Met zuivere stroom presteert je systeem optimaal en krijg je een perfecte ‘zwarte’ achtergrond, waarbij geen enkel detail verloren gaat door ruis van buitenaf.

De PowerQuest 3 is een heel interessante oplossing voor kritische muziek- en home-cinema-fans. Hij optimaliseert namelijk je hele installatie – inclusief AV-componenten – en dat voor een prijs die ook gewone muziekliefhebbers kunnen betalen!

Zuivere stroom = zuiver geluid!

De PowerQuest 3 zit vol geavanceerde AudioQuest-oplossingen om hoogfrequente (RF) en laagfrequente (brom en andere storingen in het lichtnet) ruis uit je stroom te filteren.

Tegelijkertijd kun je wel twee veeleisende apparaten kiezen (versterker, monotrap, subwoofer of actieve luidsprekers) die alle stroom kunnen gebruiken die ze nodig hebben. Ook wordt de ruis van de PCB’s weggefilterd. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij twee high-speed USB-oplaadpoorten waarmee je snel je mobiel, tablet, Bluetooth-luidspreker, hoofdtelefoon enz. kunt opladen.

De PowerQuest 3 is verkrijgbaar in het zwart/zilverkleur. 

De allerkleinste details tegen een achtergrond van totale stilte

Een netfilter moet zorgen voor wat in hifi-kringen een ‘zwarte achtergrond’ heet – een totale stilte die ervoor zorgt dat zelfs de allerkleinste details in het muzieksignaal te horen zijn. Uit onderzoek is gebleken dat elektrische ruis tot wel een derde van deze microdetails kan ‘overstemmen’ – en daaraan merk je vaak het verschil tussen een gewoon en een subliem geluidssysteem.

De PowerQuest 3 is ontworpen door Garth Powell, de man achter de exclusieve en vaak bekroonde Niagara-netfilters. Met de PowerQuest wilde hij een betaalbaar product ontwerpen dat tegelijkertijd zo veel mogelijk voordelen van de Niagara-filters had. Dat is heel goed gelukt! Dus nu kun je een hoogwaardig netfilter aanschaffen dat ook past bij wat minder exclusieve installaties.

En daarnaast, dit netfilter beschermt de aangesloten apparatuur ook tegen spanningswisselingen en piekspanningen in het lichtnet, inclusief blikseminslagen.

Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor meer informatie

Als je geïnteresseerd bent in serieuze netfilters, dan kun je contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van HiFi Klubben. Daar kun je meer informatie en zelfs een demonstratie van een PowerQuest-filter krijgen. Je kunt ook afspreken het filter zelf bij je thuis te testen – geheel vrijblijvend. Dan kun je horen hoe goed het klinkt, zonder dat je direct hoeft te betalen. 

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Aansluiting voor 8 apparaten, inclusief 2 x high-current
 • Relatief compact formaat
 • Effectieve filtering voor RF, brom en andere ruis
 • Aansluiting voor coax-kabel (TV-box enz.), netwerk, telefoon en high-speed USB
 • ‘Lossless’ bescherming tegen stroomschommelingen en -pieken, inclusief blikseminslagen
 • Verbetert ook het rendement van AV-apparatuur

Tegens

 • Geen geïntegreerde stroomreserve
 • Alleen breedbandige ruisfiltering op de low-current uitgangen

Technische specificaties

KleurZwart
Gewicht (kg)3
Breedte (cm)37,8
Hoogte (cm)18,8
Diepte (cm)6,6
Hoogte verpakking (cm)9
Lengte verpakking (cm)48
Gewicht verpakking (kg)3
Breedte verpakking (cm)29

Recensies


4.5
6 recensies
5
3
4
3
3
0
2
0
1
0
Arne
Noorwegen
7/23/2023
Arne
Noorwegen
Stein
Noorwegen
5/28/2023

Helder, mooi geluid

Stein
Noorwegen
De
Nederland
5/6/2023
De
Nederland
Jørgen
Noorwegen
3/31/2023

Waar voor je geld. Doe zeker het werk bij mid-range faciliteiten. Kreeg ook bericht uit de winkel dat het ook wordt gebruikt voor high-end. Heeft een mid-range systeem en heeft een veel schoner en gedetailleerder geluidsbeeld

Jørgen
Noorwegen
Piet
Nederland
3/11/2023
Piet
Nederland