Skip to content
AudioQuest
Elektriciteitsfilter

AudioQuest PowerQuest 2

€ 189,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Zuivere stroom = zuiver geluid! Dit hoogwaardige netfilter laat zelfs exclusieve systemen beter klinken. Aansluiting voor 6 apparaten.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest PowerQuest 2 – hoogwaardig netfilter voor topinstallaties

 • Aansluiting voor 6 apparaten, inclusief 2 x high-current
 • RF-ruis, gebrom enz. worden effectief weggefilterd
 • Isoleert alle aangesloten apparaten tegen onderling uitgestraalde ruis
 • ‘Lossless’ bescherming tegen stroomschommelingen en -pieken, inclusief blikseminslagen

De PowerQuest 2 is een hoogwaardig netfilter dat alle apparaten van je audiosysteem voorziet van 100% stabiele en ruisvrije elektriciteit. Met zuivere stroom presteert je systeem optimaal en krijg je een perfecte ‘zwarte’ achtergrond, waarbij geen enkel detail verloren gaat door ruis van buitenaf.

De PowerQuest 2 is een heel interessante oplossing voor kritische muziek- en home-cinema-fans. Hij optimaliseert namelijk je hele installatie – inclusief AV-componenten – en dat voor een prijs die ook gewone muziekliefhebbers kunnen betalen!

Zuivere stroom = zuiver geluid!

De PowerQuest 2 zit vol geavanceerde AudioQuest-oplossingen om hoogfrequente (RF) en laagfrequente (brom en andere storingen in het lichtnet) ruis uit je stroom te filteren.

Daarnaast kan je meest veeleisende component (meestal de versterker) wel alle stroom kan gebruiken die hij nodig heeft. Ook wordt de ruis van de PCB’s weggefilterd. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij twee high-speed USB-oplaadpoorten waarmee je snel je mobiel, tablet, Bluetooth-luidspreker, hoofdtelefoon enz. kunt opladen.

De PowerQuest 2 is verkrijgbaar in het zwart/zilverkleur. 

De allerkleinste details tegen een achtergrond van totale stilte

Een netfilter moet zorgen voor wat in hifi-kringen een ‘zwarte achtergrond’ heet – een totale stilte die ervoor zorgt dat zelfs de allerkleinste details in het muzieksignaal te horen zijn. Uit onderzoek is gebleken dat elektrische ruis tot wel een derde van deze microdetails kan ‘overstemmen’ – en daaraan merk je vaak het verschil tussen een gewoon en een subliem geluidssysteem.

De PowerQuest 2 is ontworpen door Garth Powell, de man achter de exclusieve en veelbekroonde Niagara-netfilters. Met de PowerQuest wilde hij een betaalbaar product ontwerpen dat tegelijkertijd zo veel mogelijk voordelen van de Niagara-filters had. Dat is heel goed gelukt! Dus nu kun je een hoogwaardig netfilter aanschaffen dat ook past bij wat minder exclusieve installaties.

En daarnaast, dit netfilter beschermt de aangesloten apparatuur ook tegen spanningswisselingen en piekspanningen in het lichtnet, inclusief blikseminslagen.

Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging voor meer informatie

Als je geïnteresseerd bent in serieuze netfilters, dan kun je contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging van HiFi Klubben. Daar kun je meer informatie en zelfs een demonstratie van een PowerQuest-filter krijgen. Je kunt ook afspreken het filter zelf bij je thuis te testen – geheel vrijblijvend. Dan kun je horen hoe goed het klinkt, zonder dat je direct hoeft te betalen. 

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Aansluiting voor 6 apparaten, inclusief 2 x high-current
 • Relatief compact formaat
 • Effectieve filtering voor RF, brom en andere ruis
 • Lossless’ bescherming tegen stroomschommelingen en -pieken, inclusief blikseminslagen
 • Verbetert ook het rendement van AV-apparatuur

Tegens

 • Geen geïntegreerde stroomreserve
 • Alleen breedbandige ruisfiltering op de low-current uitgangen

Technische specificaties

KleurZwart
Gewicht (kg)2,4
Breedte (cm)37,8
Hoogte (cm)15,3
Diepte (cm)6,6
Hoogte verpakking (cm)8,5
Lengte verpakking (cm)48
Gewicht verpakking (kg)2,4
Breedte verpakking (cm)26

Recensies


4.9
10 recensies
5
9
4
1
3
0
2
0
1
0