Skip to content
AudioQuest
Stroomkabel

AudioQuest NRG-Y3

€ 159,95stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Goede stroomkabel voor elektronische componenten. Geleiders van LGC (Long-Grain Copper) en slimme, solide constructie.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest NRG-Y3 – mooie stroomkabel met goede geleiding en solide constructie

  • Goede geleiding voor snelle en probleemloze stroomtoevoer
  • Geleiders van LGC (Long-Grain Copper)
  • Slimme constructie (Semi-Solid Concentric)
  • Mooi ontwerp
  • Verkrijgbaar vanaf 1 meter
De NRG-Y3 is een mooie stroomkabel die je elektronische componenten, bijvoorbeeld een versterker, subwoofer, TV of draaitafel, net dat beetje meer definitie en details geeft.

De NRG-Y3 heeft een solide constructie en geleiders van LGC (Long-Grain Copper) voor minimale weerstand. De geleiders zijn zo geplaatst dat ze geen ruis veroorzaken door onderlinge interferentie, en ze blijven op hun plaats liggen.

De NRG-Y3 is verkrijgbaar met een lengte van 1 tot 3 meter.

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

AudioQuest-stroomkabels – zuiver geluid begint met zuivere stroom Je zou het misschien niet zeggen, maar een stroomkabel is een belangrijk onderdeel van je installatie. Natuurlijk, het frequentiebereik van een stroomkabel is nogal beperkt, maar het krachtige signaal stelt wel hoge eisen aan de isolatie tegen externe en interne elektromagnetische ruis. De stroomkabel ligt meestal boven op je signaalkabels, en het is dus niet vreemd dat ze elkaar behoorlijk kunnen beïnvloeden.

Zowel analoge als digitale apparaten (en dat geldt zeker voor D/A-converters en CD-spelers) zijn erg gevoelig voor deze ruis. En met name bij goede installaties kan dit de allerkleinste details en de definitie in het geluidsbeeld, waar je zoveel tijd, geld en moeite in hebt geïnvesteerd, behoorlijk verpesten. Stroomkabels zijn dus een betaalbare upgrade voor je installatie; de ultieme finishing touch voor de perfecte muzikale ervaring.

Als je nog verder wilt gaan, kun je actieve netstroomfilters of ‘conditioners’ gebruiken. Deze apparaten verwijderen de ruis die apparaten onderling uitstralen uit het stroomsignaal. Je muziekapparatuur, maar ook je wasmachine, koelkast en alle apparaten die op het lichtnet in en om je huis zijn aangesloten. Maar een goede stroomkabel is en blijft belangrijk. Probeer het maar eens en laat jezelf verrassen.

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

Kabellengte (m)1

Recensies


4.9
10 recensies
5
9
4
1
3
0
2
0
1
0
Matthieu
Nederland
6 dagen geleden
Matthieu
Nederland
Jacques
Nederland
4/5/2024
Jacques
Nederland
Per
Zweden
3/16/2024
Per
Zweden
Heiko
Duitsland
3/16/2024
Heiko
Duitsland
John
Nederland
3/10/2024

Top powercord heb verschillende powercords geprobeert nee.De AudioQest NRG-Y3 was de winnaar. Heel duidelijke verschil met de standaard dropveter die erbij wordt gelevert hele upgrade.Alleen een nadeel een beetje stug maar kan iedereen deze powecord aanbevelen.

John
Nederland