Skip to content
AudioQuest
Stroomkabel

AudioQuest Monsoon 20A

€ 459,00stuk
Levertijd 3-4 weken
Kwaliteitskabel voor ambitieuze hifi-installaties. Perfecte isolatie en massieve geleiders van PSC+- en LGC.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest Monsoon – hoogwaardige stroomkabel voor exclusieve apparatuur

  • Overtuigende geleiding voor snelle en probleemloze stroomtoevoer
  • Robuuste kabeldikte (12 AWG)
  • Geleiders van massief PSC+ (Perfect-Surface Copper+) en LGC (Long-Grain Copper)
  • Ground Noise Dissipation Technology
  • Kouddrukgelaste stekkers van koper met vergulde contactoppervlakken

De Monsoon is een goede stroomkabel die het geluid uit ambitieuze installaties net dat beetje meer definitie en details geeft. Je kunt hem gebruiken voor veeleisende componenten zoals een high-end versterker, of componenten met een gemiddeld stroomverbruik, bijvoorbeeld een draaitafel.

De isolatie is natuurlijk gebaseerd op Ground Noise Dissipation Technology. De geleiders zijn gemaakt van PSC+ (Perfect-Surface Copper+) en LGC (Long-Grain Copper) met een dikte van 12 AWG. 

De Monsoon is verkrijgbaar met een lengte tot 3 meter. Andere configuraties en lengtes zijn op bestelling mogelijk. 

Let op: HiFi Klubben levert vrijwel het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat.

AudioQuest-stroomkabels – zuiver geluid begint met zuivere stroom 

Je zou het misschien niet zeggen, maar een stroomkabel is een belangrijk onderdeel van je installatie. Natuurlijk, het frequentiebereik van een stroomkabel is nogal beperkt, maar het krachtige signaal stelt wel hoge eisen aan de isolatie tegen externe en interne elektromagnetische ruis. De stroomkabel ligt meestal boven op je signaalkabels, en het is dus niet vreemd dat ze elkaar behoorlijk kunnen beïnvloeden. 

Zowel analoge als digitale apparaten (en dat geldt zeker voor D/A-converters en CD-spelers) zijn erg gevoelig voor deze ruis. En met name bij goede installaties kan dit de allerkleinste details en de definitie in het geluidsbeeld, waar je zoveel tijd, geld en moeite in hebt geïnvesteerd, behoorlijk verpesten. Stroomkabels zijn dus een betaalbare upgrade voor je installatie; de ultieme finishing touch voor de perfecte muzikale ervaring. 

Als je nog verder wilt gaan, kun je actieve netstroomfilters of ‘conditioners’ gebruiken. Deze apparaten verwijderen de ruis die apparaten onderling uitstralen uit het stroomsignaal. Je muziekapparatuur, maar ook je wasmachine, koelkast en alle apparaten die op het lichtnet in en om je huis zijn aangesloten. Maar een goede stroomkabel is en blijft belangrijk. Probeer het maar eens en laat jezelf verrassen. 

Let op: HiFi Klubben levert het volledige assortiment van AudioQuest. Neem contact op met een van onze winkels als je een speciaal product nodig hebt dat niet op onze website staat. Dan bestellen we het voor je.

Technische specificaties

AWG12