Skip to content
Argon Audio FENRIS A4 Draadloze luidspreker - stereo

Argon AudioFENRIS A4Draadloze luidspreker - stereo (set)

Goed hifi-stereogeluid, muziekstreaming via Bluetooth, slim TV-geluid met HDMI en draaitafelingang. En dat zonder extra installatie!
Wit
set€ 329,00
Niet in voorraad. Verwacht: donderdag 9 december 2021

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Audio FENRIS A4 – compacte en veelzijdige, actieve luidspreker met Bluetooth, HDMI ARC voor TV-geluid, draaitafelingang en afstandsbediening

De FENRIS A4 is een compacte, actieve luidsprekerset van Argon Audio met een heel goed geluid. Met Bluetooth, een HDMI-aansluiting, een krachtige stereoversterker en uitstekende speakers biedt hij een geluidskwaliteit, functionaliteit en vermogen die je meestal alleen ziet bij traditionele mini-installaties met aparte luidsprekers.

De unieke, digitale versterker van de FENRIS A4 is door Argon Audio zelf ontwikkeld. Deze versterker heeft vier aparte kanalen en is geoptimaliseerd om de basspeakers en tweeters onafhankelijk van elkaar aan te sturen. Hierdoor krijg je een ongekend goed, helder en dynamisch geluid – zeker voor deze prijsklasse.

Omdat hij wat compacter is dan de FENRIS A5, is de FENRIS A4 een slimme oplossing voor kleinere ruimtes waar je TV of muziek echt goed moeten klinken, maar waar je zo weinig mogelijk kabels of apparaten wilt hebben. Hij past ook prima op een studentenkamer, of eigenlijk overal waar te weinig ruimte is voor een complete installatie.

De luidsprekerdoek wordt vastgehouden door magneten, zodat je niet tegen lelijke schroefgaten hoeft aan te kijken als je de luidspreker zonder doek wilt gebruiken. Achter de doek zit een mooi ontwerp met aluminium ringen.

Voor muziekstreaming, TV-geluid en draaitafels

Via HDMI kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan krijg je dus goed geluid én een handige bediening, met automatisch aan-/uitzetten.

De FENRIS A4 heeft een geïntegreerde RIAA-/phonovoorversterker, zodat je er heel eenvoudig een draaitafel op kunt aansluiten. En met Bluetooth kun je al je favoriete muziek streamen vanaf een smartphone, tablet of computer. En als je bureau groot genoeg is, kun je de FENRIS A4 natuurlijk ook gebruiken voor games. Deze luidspreker vervangt moeiteloos een hele installatie!

De Argon Audio FENRIS A4 is verkrijgbaar in verschillende finishes. Inclusief afstandsbediening en drie meter luidsprekerkabel. Langere luidsprekerkabel apart verkrijgbaar.

Meer afbeeldingen van de Argon Audio FENRIS A4

Argon Audio FENRIS A4 Draadloze luidspreker - stereo

Highlights

 • Dynamisch en levendig hifi-geluid voor alle muziekstijlen
 • Eenvoudig TV-geluid via HDMI
 • Speciale ingang voor draaitafels
 • Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, computer enz.
 • Inclusief afstandsbediening en drie meter luidsprekerkabel.
Daniel Begeer Souza
Almere
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Daniel Begeer Souza

 • Dynamisch en levendig hifi-geluid voor alle muziekstijlen
 • Eenvoudig en heel goed TV-geluid via HDMI/ARC
 • Speciale ingang voor draaitafels (MM)
 • Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone, computer enz.
 • Analoge en digitale audio-ingangen (optisch/RCA)
 • Pre-out, bijvoorbeeld voor subwoofer
 • Automatische in- en uitschakelfunctie op alle ingangen, incl. Bluetooth*
 • Inclusief afstandsbediening en drie meter luidsprekerkabel

Technische specificaties

D/A-conversie audio24-bit / 48kHz
Formaat tweeter0,75"
Formaat woofer4"
Frequentiebereik (-6 dB)52-22.000 Hz
Versterker50 watt

Accessoires voor de Argon Audio FENRIS A4

Aanbevolen producten