Skip to content
Argon Audio
Subwoofer

Argon Audio BASS8 Mk2

€ 349,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Een stevige basis voor alle films en muziek. De BASS8 Mk2 is een compacte en betaalbare aanvulling op compacte luidsprekers.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon BASS8 Mk2 – solide en betaalbare subwoofer met een uitstekend geluid

 • Compact en elegant ontwerp
 • Strakke en nauwkeurige bas
 • Veel vermogen in een compact formaat
 • Geschikt voor muziek en films
 • Gemakkelijk te plaatsen

De BASS8 Mk2 is een robuuste subwoofer met een uitstekend geluid en een elegant Argon-design. Hij is voorzien van een krachtige 8” speaker en een versterker met een vermogen van 100 watt. Dit betekent dat de BASS8 Mk2 een strak en nauwkeurig basgeluid heeft dat geschikt is voor zowel films als muziek.

Meer dan genoeg mogelijkheden

De BASS8 Mk2 is geen ‘boombox’, maar een uitstekende aanvulling op compactere luidsprekers die wel wat extra basvitamines kunnen gebruiken. Je kunt hem heel goed combineren met bijvoorbeeld een Argon ALTO5 Mk2. Maar hij kan natuurlijk ook worden gebruikt met de compactere luidsprekermodellen van andere fabrikanten.

De BASS8 Mk2 is verkrijgbaar in zwart of wit.

Een uitstekende aanvulling op compacte luidsprekers

Compacte luidsprekers die je aan de wand hangt of in de boekenkast kunt zetten, komen vaak wat basvitamines tekort. Gelukkig kun je dit oplossen met een goede subwoofer, zoals de BASS8 Mk2. Zelfs bij laag volume zul je merken dat je een heel coherent geluidsbeeld krijgt en dat alles voller en dynamischer klinkt. De BASS8 Mk2 is voorzien van een 8”-basspeaker die wordt aangedreven door een 100W-versterker. Met zoveel extra vermogen hoef je je niet meer af te vragen of je versterker wel krachtig genoeg is – de subwoofer zorgt wel voor zichzelf.

Eenvoudig aan te sluiten en te plaatsen

Dankzij de ingebouwde 100W-versterker kan de BASS8 Mk2 worden aangesloten op alle mogelijke versterkers en receivers. Dus als je versterker geen speciale subwooferuitgang heeft, kun je de BASS8 Mk2 altijd via een gewone luidsprekerkabel aansluiten op de luidsprekeruitgangen. En waar je uiteindelijk ook voor kiest, hij laat zich zo precies afstellen dat hij altijd past bij jouw stereo- of surroundsysteem.

Onze oren kunnen de richting van lage tonen niet echt goed bepalen, en dus maakt het niet zoveel uit waar je de subwoofer neerzet. Als je hem bijvoorbeeld in een hoek zet, krijg je nog wat extra bas, zonder de subwoofer extra te belasten. Een subwoofer die in een hoek staat levert namelijk nog meer geluidsdruk, omdat het geluid akoestisch versterkt wordt door de wanden en de vloer. Probeer het zelf maar en zet de subwoofer neer waar hij het beste klinkt.

Natuurlijk zijn er subwoofers met meer geavanceerde oplossingen en nog meer vermogen. Maar die vind je gegarandeerd niet in deze prijsklasse!

Let op: Om het maximale uit de geïntegreerde versterker te halen, adviseren we je om de BASS8 Mk2 aan te sluiten met een Y-splitterkabel (apart verkrijgbaar).

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Compact en elegant ontwerp
 • Strakke en nauwkeurige bas
 • Veel vermogen in een compact formaat
 • Geschikt voor muziek en films
 • Gemakkelijk te plaatsen

Tegens

 • Er bestaan krachtigere en geavanceerdere modellen
 • Minder geschikt voor heel grote kamers

Video's over de Argon Audio BASS8 Mk2

Accessoires voor de Argon Audio BASS8 Mk2

Technische specificaties

Frequentiebereik Hz (-3 dB)40-200
Versterker100 watt
Formaat woofer8"
Scheidingsfrequenties40-120 Hz
Constructie behuizingBasreflex

Recensies


4.5
15 recensies
5
9
4
5
3
1
2
0
1
0

Aanbevolen producten