HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HEOS by Denon 2 x HEOS 5 HS2 Draadloze luidspreker

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon 2 x HEOS 5 HS2 Draadloze luidspreker

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De HEOS 5 HS2 is een gebruikersvriendelijke multiroom-luidspreker die een keuken, slaapkamer, kinderkamer enzovoort vult met goed geluid. En alles wordt draadloos aangestuurd met de HEOS-app. Bundel van 2. Zwart of wit.

HEOS 5 – DRAADLOZE MULTIROOM-LUIDSPREKER MET MOOI GELUID, BLUETOOTH, HD-ONDERSTEUNING EN REMOTE-APP

  • Erg goede geluidskwaliteit voor een streamingluidspreker van dit formaat
  • Geïntegreerde Bluetooth-functie en ondersteuning van 24-bit
  • Ondersteuning voor draadloze Spotify Connect, Tidal, Napster, Deezer, internetradio en streaming van je eigen muziek op een smartphone, tablet, PC of netwerkschijf
  • Gebruiksvriendelijke bediening via HEOS-app (Apple iOS/Android)
  • Verkrijgbaar in zwarte of witte finish 

De HEOS 5 HS2 is een compacte en gebruikersvriendelijke multiroom-luidspreker die een keuken, slaapkamer, kinderkamer enzovoort vult met goed geluid. Als je een voller stereogeluid wilt hebben, kun je twee HEOS 5’s installeren: één voor het linker- en één voor het rechterkanaal.

Deze versie van de HEOS 5 heeft geïntegreerde Bluetooth en ondersteuning voor 24-bit-audio. En dus is hij nog gebruiksvriendelijker en klinkt je muziek nog beter!

Via je smartphone of tablet kun je volop gebruikmaken van alles wat HEOS te bieden heeft, incl. streamingservices, internetradio en multiroom-integratie met de andere HEOS-spelers in je huis. Je kunt ook de muziek op je computer, netwerkschijf of smartphone streamen. De handige en overzichtelijke HEOS-app is zo gebruiksvriendelijk dat alle concurrenten het nakijken hebben. Je hebt een totaal overzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies.

De HEOS 5 HS2 is verkrijgbaar in een witte of zwarte afwerking. 

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.