HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

AudioQuest JitterBug Line Conditioner

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest JitterBug Line Conditioner

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

De JitterBug is een klein, compact apparaatje dat meedogenloos afrekent met digitale ruis en vervorming in de USB-aansluiting van de computer. Een simpele en betaalbare manier om het geluid van een externe DAC of hoofdtelefoon te verbeteren.

AudioQuest JitterBug – elimineert ruis in de USB-aansluiting voor beter digitaal geluid

 • Vermindert ruis en vervorming in de USB-aansluiting van een computer
 • Geeft een helderder en genuanceerder geluidsbeeld via hoofdtelefoon of DAC
 • Geavanceerde technologie vermindert jitter
 • Compact en betaalbaar
 • Plug ‘n’ Play – heel eenvoudig in het gebruik 

De JitterBug is een klein, compact apparaatje dat meedogenloos afrekent met digitale ruis en vervorming in de USB-aansluitingen van de computer. Computerfabrikanten hebben vaak wel andere dingen aan hun hoofd dan de jitter-ruis in USB-uitgangen, maar dat is natuurlijk niet jouw probleem: jij, je hoofdtelefoon en je installatie verdienen beter!

Jitter – een soort vervorming in de tijdbasis van een digitaal signaal – is de belangrijkste oorzaak van vlak en ongenuanceerd geluid. Helaas is jitter een soort digitaal onkruid: het groeit snel, komt steeds weer terug en het is heel moeilijk om er vanaf te komen. 

Goedkoop en gemakkelijk – maar ook geavanceerd

Ondanks het hypercompacte formaat zit de JitterBug boordevol digitale technologie die alle digitale ruis die je computer aan het signaal toevoegt verwijdert, waardoor je een helderder en genuanceerder geluidsbeeld krijgt. Steek de JitterBug in een USB-aansluiting van de computer, sluit je DAC aan – bijv. de mobiele DragonFly van AudioQuest – en vervolgens je beste hoofdtelefoon of installatie. Zo voorkom je dat de computer je favoriete muziek en artiesten verpest met digitale ruis.

De JitterBug is de beste vriend van je DAC. Ze horen gewoon bij elkaar. De investering is minimaal, maar in combinatie met de DAC zorgt de JitterBug voor een hoorbaar beter geluid. 

Specificaties

 • USB-ruisfilter voor PC/Mac
 • Ingang/uitgang: USB, mannetje/USB, vrouwtje
 • Afmetingen: ong. 1,8 x 5 x 0,7 cm
 • Gewicht: 20 gram
 • Kleur: Zwart 

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.

Verder lezen