Skip to content
AudioQuest
Ruisfilter

AudioQuest JitterBug FMJ

€ 52,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Sluit dit compacte ruisfilter aan op de USB-poort van een computer en je krijgt een onvervormd digitaal signaal voor je DAC en koptelefoon.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest JitterBug FMJ - USB-ruisfilter voor beter digitaal geluid uit je computer of telefoon

 • Verwijdert ruis en vervorming in de USB-poort van een computer
 • Geeft een zuiverder audiosignaal voor een DAC of koptelefoonversterker
 • Solide behuizing van metaal
 • Compact en betaalbaar
 • Plug ’n’ Play – heel eenvoudig in het gebruik

De AudioQuest JitterBug FMJ is een compact USB-ruisfilter dat ruis en interferentie in de USB-poorten van computers en telefoons effectief onderdrukt. Externe RF-storingen (Radio Frequency) zorgen voor jitter – een soort vervorming in de tijdbasis van een digitaal signaal –, de belangrijkste oorzaak van vlak en ongenuanceerd geluid.

De FMJ-versie – Full Metal Jacket – van de JitterBug is effectiever dan ooit, omdat de metalen behuizing een nog effectievere bescherming biedt tegen externe ruis. Als je een serieuze koptelefoon via USB gebruikt en er het maximale uit wilt halen, kun je hem voor deze prijs zeker niet laten liggen.

De AudioQuest JitterBug FMJ is verkrijgbaar met een zwarte finish van metaal.

Handig en niet duur – en heel veel mogelijkheden

Ondanks het hypercompacte formaat zit de JitterBug JMJ boordevol digitale technologie die alle digitale ruis die je computer aan het signaal toevoegt verwijdert, waardoor je een helderder en genuanceerder geluidsbeeld krijgt. Sluit de JitterBug FMJ aan op de USB-aansluiting van je computer, sluit je DAC of koptelefoonversterker aan – bijvoorbeeld de mobiele DragonFly-modellen van AudioQuest – en vervolgens je beste koptelefoon of installatie. Zo zorg je ervoor dat je USB-audio in topvorm is.

In combinatie met een DragonFly haal je met de JitterBug FMJ echt het allerbeste geluid uit je telefoon. Je hebt dan alleen wel een DragonTail-verlengsnoer nodig, ook van AudioQuest. Dit is een kleine kabeladapter die zorgt voor een flexibele verbinding met je telefoon, waardoor er geen dingen in de weg zitten of kapotgaan. Je kunt de DragonTail ook voor je laptop gebruiken – je hoeft dan alleen maar een passende stekker te kiezen (USB-A, USB-C of Micro USB).

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Verwijdert ruis en vervorming in de USB-poort van een computer (PC/Mac)
 • Geeft een zuiverder digitaal audiosignaal voor DAC’s of koptelefoonversterkers
 • Geschikt voor computers en telefoons
 • Compact en betaalbaar
 • Plug ’n’ Play – heel eenvoudig in het gebruik

Tegens

 • Kan slijten bij mobiel gebruik (wij adviseren een DragonTail-kabeladapter)

Accessoires voor de AudioQuest JitterBug FMJ

Technische specificaties

KleurZwart
Gewicht (kg)0,1
Breedte (cm)1,8
Hoogte (cm)5
Diepte (cm)0,7
Hoogte verpakking (cm)2,5
Lengte verpakking (cm)21
Gewicht verpakking (kg)0,3
Breedte verpakking (cm)16

Recensies


4.6
11 recensies
5
9
4
0
3
2
2
0
1
0
Bastian
Duitsland
4/10/2024
Bastian
Duitsland
Milan
Nederland
3/16/2024

Ik gebruik dit product in m'n desktop setup. Van PC naar Hifiman EF400. Ik gebruikte eerst een Audioquest Forrest USB kabel direct naar DAC. Maar ik wist dat de geluidskwaliteit niet optimaal was. Het toevoegen van de Jitterbug, maakte een ENORM verschil in geluidskwaliteit. Alsof er een sluier werd opgelicht. Er was ineens ruimtelijkheid. 3D, holografisch. Die er daarvoor niet was. Daarna heb ik ook de kabel USB kabel vervangen voor een Audioqest Carbon. Wat zorgde voor nog meer resolutie, helderheid en holografisch inzicht. Volgende stap is een Audioquest Diamond USB. Bizar hoeveel winst in audio kwaliteit je kan boeken door te investeren in een goede usb toevoer voor je DAC. Ik kan de Jitterbug iedereen aanraden. Ik wil niet meer zonder. Voor dat bedrag, bied het heel veel 'bang for the buck'.

Milan
Nederland
Seyedparsa
Duitsland
3/15/2024

Werkt acceptabel

Seyedparsa
Duitsland
Jørgen
Noorwegen
2/25/2024
Jørgen
Noorwegen
Joachim
Duitsland
2/11/2024
Joachim
Duitsland

Aanbevolen producten