Skip to content
AudioQuest
Ruisfilter

AudioQuest JitterBug

€ 42,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Sluit dit compacte filter aan op de USB-poort van een computer en je krijgt een ruisvrij en onvervormd signaal om naar je DAC te sturen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

AudioQuest JitterBug – elimineert ruis in de USB-aansluiting voor beter digitaal geluid

  • Vermindert ruis en vervorming in de USB-aansluiting van een computer
  • Geeft een helderder en genuanceerder geluidsbeeld via hoofdtelefoon of DAC
  • Geavanceerde technologie vermindert jitter
  • Compact en betaalbaar
  • Plug ‘n’ Play – heel eenvoudig in het gebruik
De JitterBug is een klein, compact apparaatje dat meedogenloos afrekent met digitale ruis en vervorming in de USB-aansluitingen van de computer. Computerfabrikanten hebben vaak wel andere dingen aan hun hoofd dan de jitter-ruis in USB-uitgangen, maar dat is natuurlijk niet jouw probleem: jij, je hoofdtelefoon en je installatie verdienen beter!

Jitter – een soort vervorming in de tijdbasis van een digitaal signaal – is de belangrijkste oorzaak van vlak en ongenuanceerd geluid. Helaas is jitter een soort digitaal onkruid: het groeit snel, komt steeds weer terug en het is heel moeilijk om er vanaf te komen. 

Goedkoop en gemakkelijk – maar ook geavanceerd Ondanks het hypercompacte formaat zit de JitterBug boordevol digitale technologie die alle digitale ruis die je computer aan het signaal toevoegt verwijdert, waardoor je een helderder en genuanceerder geluidsbeeld krijgt. Steek de JitterBug in een USB-aansluiting van de computer, sluit je DAC aan – bijv. de mobiele DragonFly van AudioQuest – en vervolgens je beste hoofdtelefoon of installatie. Zo voorkom je dat de computer je favoriete muziek en artiesten verpest met digitale ruis.

De JitterBug is de beste vriend van je DAC. Ze horen gewoon bij elkaar. De investering is minimaal, maar in combinatie met de DAC zorgt de JitterBug voor een hoorbaar beter geluid. 

Accessoires voor de AudioQuest JitterBug

Technische specificaties

Audio-uitgangUSB-A
Audio-ingangUSB-A

Aanbevolen producten