Skip to content
Sony XR-55A90J OLED-TV

SonyXR-55A90JOLED-TV

High-end 55” 4K OLED-TV met prachtig beeld, ultraslank ontwerp en een verrassend goede helderheid voor een OLED-TV.
stuk€ 2.099,00
Verwachte levertijd 3-8 weken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony XR-55A90J – High-end 55” 4K OLED-TV met een exclusief ontwerp van metaal, unieke beeldkwaliteit en een superkrachtige XR-processor

De Sony XR-55A90J is een high-end 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft Sony een van de beste OLED-beeldpanelen van LG gecombineerd met zijn eigen schitterende 4K Cognitive XR-processor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe.

Bij de XR-55A90J heeft Sony bovendien een speciaal contrastfilter toegevoegd en de koeling van het paneel geoptimaliseerd (XR Contrast Pro). Dat betekent dat het beeld even helder is als QLED-TV in een veel duurdere prijs- en kwaliteitsklasse. En dus kun je probleemloos genieten van echte OLED-beeldkwaliteit in een goed verlichte woonkamer.

En in een slanke balk achter het beeldscherm zit het revolutionaire ‘Acoustic Surface Audio’-systeem met twee ‘actuatoren’ die je beeldscherm omtoveren tot een grote luidspreker – in stereo! De laagste frequenties worden weergegeven door aparte, geïntegreerde basluidsprekers. Het geïntegreerde luidsprekersysteem kan zelfs worden gebruikt als middenluidspreker, als hij rechtstreeks door je surroundreceiver wordt aangestuurd. Hierdoor kun je een eenvoudige en interieurvriendelijke surroundinstallatie creëren, met een geluidskwaliteit die iets minder is dan met een speciale middenluidspreker.

Je kunt de TV bedienen via Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de stijlvolle metalen afstandsbediening met achtergrondverlichting.

Eindeloos veel entertainment met Google TV

De Sony XR-55A90J heeft geïntegreerde Google TV, voor heel veel Smart TV-functies en heel veel gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Hiermee heb je alles binnen handbereik en haal je veel meer uit je Smart TV dan met het vorige Android TV-platform. Dankzij twee TV-tuners en de USB-opnamefunctie kun je zelf kiezen wanneer je naar je favoriete programma’s op de reguliere TV-zenders wilt kijken.

De beste TV’s van Sony worden geleverd met Bravia Core, waarmee je een beperkte tijd gratis een heleboel films kunt streamen (inclusief een aantal premières) met ongeëvenaarde kwaliteit. En je krijgt ook nog veel meer features, waaronder een blik achter de schermen enz. Je kunt meer lezen over Bravia Core op de website van Sony.

De Sony XR-55A90J is verkrijgbaar met een zwarte finish van metaal (Titanium Black). Inclusief afstandsbediening met achtergrondverlichting en metalen finish.

Let op: HiFi Klubben adviseert je altijd om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten op de TV, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Meer afbeeldingen van de Sony XR-55A90J

Sony XR-55A90J OLED-TV

Highlights

 • Ultraslank 4K Triluminos Pro OLED-paneel
 • Bravia Cognitive XR-processor / OLED XR Contrast Pro
 • Geïntegreerd ‘Acoustic Surface Audio+’-audiosysteem
 • Exclusieve finish van metaal, ook op de afstandsbediening met achtergrondverlichting
 • Geïntegreerde microfoon voor voice-control (Google Assistant)
Rik Verburg
Amersfoort
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Rik Verburg

 • Ultraslank 4K Triluminos Pro OLED-paneel
 • Bravia Cognitive XR-processor / OLED XR Contrast Pro
 • Perfecte zwartweergave
 • Geïntegreerd ‘Acoustic Surface Audio+’-audiosysteem
 • Exclusieve finish van metaal, ook op de afstandsbediening met achtergrondverlichting
 • Veel geavanceerde gamingopties
 • Geïntegreerde microfoon voor voice-control (Google Assistant)
 • Ondersteunt Dolby Vision

Technische specificaties

Beeldformaat 55"
Full / edge backlightEdge Backlight
Game modeJa
Resolutie4K Ultra HD
Schermtype OLED

Accessoires voor de Sony XR-55A90J

Aanbevolen producten